Aşa arată cele mai scumpe mâncăruri din lume: Ai bea o cafea de 1000 de dolari?

Toată lumea ştie că mâncarea reprezintă lucrul pe care se cheltuie cei mai mulţi bani, dar totuşi cât de dispusă ai fi să dai pe o pizza, un pachet de cafea sau brânză? Află din următorul top care sunt cele mai scumpe feluri de mâncare din lume.

10 mart. 2017, 08:11
Aşa arată cele mai scumpe mâncăruri din lume: Ai bea o cafea de 1000 de dolari?
  • CEA MAI SCUMPĂ PIZZA-PIZZA BELLISIMA
  • Banala pizza se vinde în Manhattan, New York, cu preţul exorbitant de 1.000 de dolari. Lucrul acesta se datorează faptului că aceasta conţine caviar în valoare de 820 de dolari, dar restul ingredientelor sunt cele clasice.

  1. CAFEAUA DE 1.000 DE DOLARI

Probabil că nu te-ai fi gândit, dar unul dintre sortimentele de cafea, cel Kopi Luwak, poate ajunge şi la 1.000 de dolari pe kilogram. Ce este atât de special la această cafea? Modul în care este „prelucrată”. Pentru început, boabele sunt ingerate de un fel de nevăstuică, iar pe urmă, din cauza faptului că sistemul digestiv al acestui animal nu le poate digera complet, ele sunt eliminate parţial. De aici, muncitorii separă boabele de cafea de restul materiilor fecale şi le prelucrează sub forma celei mai scumpe cafele din lume.

Citeste articolul complet pe YVE