ASA TG. MUREŞ – CONCORDIA CHIAJNA 2-0. Ardelenii au câştigat în ultimul minut

Duminică, într-un meci contând pentru etapa a 4-a a Ligii I la fotbal, ASA Tg.Mureş a învins pe propriul teren, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Concordia Chiajna.

17 aug. 2014, 12:11
ASA TG. MUREŞ – CONCORDIA CHIAJNA 2-0. Ardelenii au câştigat în ultimul minut

ASA TG. MUREŞ – CONCORDIA CHIAJNA 2-0. Golurile au fost înscrise de Bruno Martins (min.90) şi Amauri (min.90+1).

Concordia Chiajna a rămas în inferioritate numerică în minutul 45+7, când Brlecic a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. În minutul 74, Mureşan de la ASA Târgu Mureş a primit al doilea cartonaş galben şi a fost de asemenea eliminat.

Click aici pentru a vedea ASA Tg. Mureş – Concordia Chiajna

Oaspeții de duminică au pierdut cele două dispute de acasă, 0-2 cu Astra Giurgiu și 0-2 cu U Cluj, dar s-au impus cu 2-1 la Galați.

Chiar dacă ASA Tg. Mureş porneşte favorită în acest joc, înfruntarea va fi una dificilă, poate cel mai greu meci de până acum, lucru precizat și de directorul general al clubului, Daniel Stanciu: „Un joc important pentru noi, foarte greu, în fața unei echipe care joacă foarte bine în deplasare. Au pierdut pe teren propriu, iar situația la clubul lor nu este una roz, astfel că Marius Șumudică își pune mari speranțe în jocul de la Tîrgu-Mureș. Vin să nu piardă, iar noi avem foarte multe probleme de lot.

În afara faptului că mulți jucători au venit foarte târziu, o parte dintre ei s-au accidentat. La acest capitol este vorba de Marius Constantin, Szekely, Sălăgeanu, Hanca și Henrique. Hanca s-a operat de hernie, iar de săptămâna trecută a intrat în programul normal de pregătire, dar va mai dura 2-3 săptămâni până să joace.

Sperăm ca până săptămâna viitoare să-l recuperăm pe Marius Constantin. E și absența lu Ndoye, suspendat o etapă, oboseala lui Bumba revenit de la jocul naționalei de tineret. Din punctul meu de vedere este cel mai greu joc din cele 4, dar sperăm să trecem cu bine și peste acesta”.