Aşa va arăta Apocalipsa? IMAGINILE CARE DAU FIORI

Circulă numeroase variante pe Internet despre sfârșitul lumii: Unele scenarii sunt desprinse din Biblie, altele au apărut în urma avertismentelor date de oamenii de știință. Descoperă cum va arăta Apocalipsa, în primele sale imagini.Multă lume se întreabă cum va arăta Apocalipsa, și, mai ales, ce anume o va declanșa? Ciudatele furtuni de nisip din ultima perioadă sau cutremurele care au îngrozit lumea (cel mai recent, cel din Nepal) pot fi semnele apropierii sfârșitului lumii, cred cei mai mulți.

23 mai 2015, 10:32
Aşa va arăta Apocalipsa? IMAGINILE CARE DAU FIORI

Artistul digital și fotograful rus Evgeni Kazantsev a manipulat mai multe fotografii prin care simulează Apocalipsa: o furtună de nisip lovește capitala Cataluniei, Veneția seacă, Munții Alpi rămân fără zăpadă, păsările lui Hitchcock atacă orașele planetei sau un ghețar aterizează direct pe o plajă cu mulți turiști.

Artistul rus a realizat fotografiile cu descrierile de mai sus pentru o companie de asigurări, sub portofoliul intitulat „Vin cataclismele”. Fotograful expune în pozele apocaliptice dezastrele care pot lovi planeta oricând din cauza nepăsării celor care o locuiesc, mare parte a scenariilor având legătură cu încălzirea globală.

Citeste mai mult in Revista TEO