Asasinul jurnalistei din Bulgaria va fi extrădat din Germania în 10 zile

Bărbatul suspectat de uciderea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, la Ruse, va fi trimis 'în curând' din Germania în Bulgaria, a anunţat vineri justiţia germană, potrivit AFP. Decizia vine după ce familia lui Severin Krasimirov anunţa că tânărul de 21 de ani vrea să-şi ispăşească pedeapsa într-o închisoare în Germania pentru că se teme că ar putea păţi ceva dacă va fi adus în Bulgaria. 

RomaniaTV.net
12 oct. 2018, 08:14
Asasinul jurnalistei din Bulgaria va fi extrădat din Germania în 10 zile

Parchetul din oraşul Celle a anunţat că tânărul Severin Krasimirov, acuzat de uciderea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, la Ruse, va fi extrădat în 10 zile.

Severin Krasimov, arestat marţi în Germania, a recunoscut că, sub influenţa alcoolului şi a drogurilor, a „lovit victima şi a aruncat-o într-un tufiş”, dar a dat asigurări că „nu a vrut să ucidă victima şi a negat că a violat-o”.

Viktoria Marinova (30 de ani), care era reprezentant administrativ şi prezentatoare la postul local TVN Ruse, a murit după ce a fost lovită, strangulată şi violată. Corpul său lipsit de viaţă a fost descoperit pe 6 octombrie într-un parc din oraşul Ruse, aproape de malul Dunării.