DETALII din ancheta crimei din Alexandria. Cum a încercat ucigaşul fetei să scape NEPEDEPSIT

A vrut să fie crima perfectă, dar nu i-a reuşit. Asasinul tinerei din Alexandria, un recidivist din comuna teleormăneană Calomfireşti, nu recunoaşte nici acum ce i-a făcut Elizei Dragne. Anchetatorii au însă suficiente probe împotriva lui, chiar dacă el a încercat să şteargă toate urmele, şi mai mult, să creeze o pistă falsă pentru a-i induce în eroare pe cei care ocupă de dosar.

26 nov. 2014, 19:12
DETALII din ancheta crimei din Alexandria. Cum a încercat ucigaşul fetei să scape NEPEDEPSIT

Recidivistul din Teleorman şi Eliza Dragne s-au cunoscuscut pe Facebook şi au stabilit să se întâlnească în seara zilei de 21 noiembrie. Nicolae Alin Cristea, proaspăt căsătorit, şi-a creat un profil fals, unde „poza” într-un bărbat singur. A reuşit să o convingă pe Eliza să meargă cu el la un club şi în seara fatidică ar fi trebuit să ajungă la o discotecă din Roşiorii de Vede, undeva la 40 de kilometri de Alexandria. Acolo ar fi trebuit să se întâlnească cu o prietenă de-a ei, însă nu a mai apucat.

Criminalul a abandonat-o pe câmp, nu înainte de a-i fura telefonul mobil. „Telefonul fetei nu a fost găsit încă, dar a fost cerut desfăşurătorul convorbirilor din care reiese că ultimul apel a fost făcut către numărul lui de telefon„, a spus procurorul Traian Nedelcuţă, potrivit spynews.ro.

VEZI ŞI: A văzut MOARTEA CU OCHII după o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe Facebook

O dovadă a faptului că asasinul a încercat să ascundă crima este o conversaţie fabricată de acesta, în scopul de a-i trimite pe anchetatori pe o pistă falsă. De pe telefonul fetei au fost trimise mai multe mesaje către o prietenă a ei, din discuţii reieşind faptul că aceasta era vie la acea oră şi că se distra de minune cu un alt bărbat. Asta pentru a-şi crea un alibi, deoarece, cu siguranţă, asasinul se afla la momentul respectiv în compania mai multor persoane care ar fi putut jura că el a fost alături de ei, şi nu împreună cu Eliza. Iar cum asasinul ştia că şi-a lăsat victima să moară pe câmp, era doar o chestuine de timp. Ce nu a luat în calcul criminalul a fost ora la care au fost trimise. Pe telefonul mobil al prietenei care a primit sms-urile, apare ora la care Eliza era deja în Ambulanţă.

Imediat după incident, Nicolae Alin Cristea a mers acasă şi a şters toate discuţiile pe care le-a avut cu Eliza, de pe un alt cont de Facebook, pe care l-a şi dezactivat ulterior. Anchetatorii au reuşit să le recupereze şi le-au depus la dosar.

CITEŞTE ŞI: Agresorul fetei din Alexandria a fost arestat. S-au cunoscut pe Internet, apoi a VIOLAT-o şi MUTILAT-o