Asemenea HOŢ, mai rar. Gestul la care a recurs un infractor după ce a furat un IPHONE într-un taxi

Un hoţ a copiat, cu răbdare, pe 11 foi de hârtie, lista numerelor de telefon din iPhone-ul pe care tocmai îl furase, apoi a trimis-o prin poştă posesorului telefonului, scrie luni agenţia de presă Xinhua.

25 nov. 2013, 12:15
Asemenea HOŢ, mai rar. Gestul la care a recurs un infractor după ce a furat un IPHONE într-un taxi

Telefonul furat conţinea aproape o mie de contacte, iar proprietarul său, Zou Bin, care nu făcuse nicio copie de rezervă, a fost mai îngrijorat de pierderea numerelor de telefon decât de furtul telefonului în sine, relatează agenţia chineză, potrivit Agerpres.

Citeşte şi INCREDIBIL. Cum fură un hoţ un telefon mobil cu un beţişor chinezesc VIDEO

Convins că hoţul i-a sustras telefonul atunci când au împărţit un taxi, Zou i-a trimis acestuia mesaje ameninţătoare.

Ştiu că eraţi aşezat lângă mine. Vă asigur că vă voi găsi. Uitaţi-vă la contactele din telefon şi veţi vedea cu cine aveţi de-a face! Dacă aveţi minte, returnaţi telefonul la următoarea adresă!„, a concluzionat acesta.

Potrivit Xinhua, posesorul iPhone-ului lucrează în sectorul vânzării de băuturi alcoolice, care are reputaţia în China de a întreţine relaţii cu bandele criminale. Câteva zile mai târziu, Zou a primit un colet în care se afla cartela sa SIM, dar şi 11 foi de hârtie pe care erau scrise toate numerele din telefonul său.

Citeşte şi O clujeancă a pozat un HOŢ chiar când îi fura telefonul mobil în club: „Îl recunoaşte cineva?” FOTO

I-a luat groaznic de mult timp să scrie 1.000 de înregistrări, una câte una, cu numele şi secvenţa de numere. Îmi imaginez că i s-a umflat mâna de la atâta scris„, a comentat Zou.