ASIA EXPRESS. Doi concurenţi au băut urină de vacă în India! Cine sunt vedetele care şi-au depăşit limitele FOTO

ASIA EXPRESS. Aventura de la "Asia Express" n-a fost una uşoară pentru vedetele care au acceptat provocarea de a pleca în India și Sri Lanka. Dincolo de misiunea grea de a supraviețui și călători cu un dolar pe zi, concurenții au fost supuși unor probe când dificile.

08 feb. 2019, 14:41
ASIA EXPRESS. Doi concurenţi au băut urină de vacă în India! Cine sunt vedetele care şi-au depăşit limitele FOTO

ASIA EXPRESS. Cel de-al doilea sezon Asia Express, show ce revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20:00, a testat limitele concurenţilor într-un mod greu de imaginat. CRBL și Oase au fost puși să bea urină de vacă!

CASTIGATORI ASIA EXPRESS 2019. Surpriză, s-a aflat cine va încasa cecul de 30.000 de euro

ASIA EXPRESS. Una dintre cele mai dificile misiuni cu care vedetele au fost nevoite să se confrunte a fost legată de medicina ayurvedică, atât de faimoasă în India. Ele au fost nevoite să consume urină de vacă pentru a afla un indiciu important în desfăşurarea concursului. Consumul urinei de vacă este o practică des întâlnită în India, unde se presupune că aceasta are efecte tămăduitoare (vindecă diabetul, cancerul etc). Pentru starurile din România şocul a fost însă imens.

ASIA EXPRESS. Printre misiunile pe care le-au mai avut de îndeplinit se numără şi învăţarea unor dansuri tradiționale din Sri Lanka, probă aparent uşoară, care le-a dat însă mari bătăi de cap, sau şlefuirea pietrelor preţioase, misiune la care fetele au fost mai perspicace.

ASIA EXPRESS. Al doilea sezon al show-ului aduce o diversitate incredibilă de probe și misiuni, Sri Lanka şi India fiind două destinaţii spectaculoase, cu multe obiceiuri şi tradiţii care par foarte ciudate pentru orice european care intră în contact cu ele. Vedetele au trecut prin lucruri greu de imaginat şi întreaga lor aventură se va transforma într-o aventură şi pentru telespectatori.