ASIA EXPRESS. Scandal între Dorian Popa şi Liviu Vârciu

ASIA EXPRESS. Echipa formată din Dorian Popa și Luminița și echipa formată din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au reușit să ajungă să se lupte pentru o amuletă în valoare de o mie de euro. Pentru a câștiga, Dorian a concurat împotriva lui Ștefănescu și au fost nevoiți să joace un fel de fotbal alături de tineri din Laos.

RomaniaTV.net
01 mart. 2018, 05:04
ASIA EXPRESS. Scandal între Dorian Popa şi Liviu Vârciu

ASIA EXPRESS. Dar toată această experiență a creat multă tensiune între concurenți. Fiecare concurent și-a ales să țină cu o echipă, iar Liviu Vârciu s-a enervat tare pe Dorian care stătea în spatele terenului, lăsând pe alții să concureze.

„Liviu își dorește mult să câștige concursul. Își dă toată silința”, a spus Cătălin Moroșanu.

„Ești ofticos că am câștigat?”, i-a spus Dorian Popa lui Liviu Vârciu.

Citeşte şi ASIA EXPRESS LIVE VIDEO ANTENA 1: Lora se accidentează grav înainte de Proba Amuletei

Liviu nu a stat nepăsător și a replicat imediat, criticându-l pe Dorian. „Nu te-am văzut că ai pus piciorul pe teren”, i-a replicat Liviu. „Cătăline, liniștește-te un pic”, i-a spus Liviu lui Moroșanu.

Cătălin Moroșanu s-a simțit atacat și a venit în ajutorul lui Dorian Popa. „Bă, lasă-mă în pace”, a strigat Moroșanu la Liviu.

Meciul a fost câștigat de Dorian Popa, care a primit o amuletă în valoare de 1.000 de euro, iar Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost foarte supărați, scrie click.ro. „Vreau să mă asigur că Liviu nu e supărat”, a zis Dorian Popa după ce a câștigat. 

Citeşte şi ASIA ESPRESS. Vedetele show-ului ajung în Laos, a doua ţară din maratonul de 5000 de kilometri. „Mă simt ca la Arsenie Boca”