Asistentă, atacată de şerpi în cabinetul medical. Mărturii şocante: Nu puteam să-l scot de pe picior

O asistentă medicală din Republica Moldova s-a trezit cu un şarpe pe picior în cabinet. Incidentul s-a întâmplat sub privirile şocante ale unei mame care venise la doctor cu copilul ei. Centrul Medical de care ţine cabinetul nu are bani pentru reparaţii.

RomaniaTV.net
05 sept. 2017, 20:30
Asistentă, atacată de şerpi în cabinetul medical. Mărturii şocante: Nu puteam să-l scot de pe picior

O asistentă medicală din satul Socola, Şoldăneşti, a tras o sperietură groaznică în timp ce consulta un pacient. Femeia s-a trezit cu un şarpe urcându-i pe picior chiar în cabinetul medical. 

„Podeaua este crăpată şi ies şerpi. Este o şerpoaică, cred. Ea fată în fiecare an. Chiar acum 4 săptămîni, s-a încolăcit unul de picior. S-a băgat în încălţăminte şi, când am vrut sa mă încalţ, s-a încolăcit”, declară pentru ProTv Chişinău asistenta medicală Larisa Tomenco.

Asistenta spune că frecvent au loc asemenea incidente. „Era o mamă cu un copil şi poate fi martor ca eu luptam cu şerpele. Eu nu puteam să-l scot de pe picior. L-am apucat de la mijloc, îl invârteam, strigam şi ieşeam în stradă cu el.”

Tomacenco lucrează în cabinetul medical din sat de 43 de ani şi spune că nu a fost renovat. „Conditiile sunt bunişoare. Când plouă, ne curge tavanul. Trebuie sa ne urcăm în pod, să punem lighene. Lumină nu este într-o cameră.”

Centrul Medical de care ţine cabinetul nu are bani pentru reparaţii, dar autorităţile spun că poate ar trebui mutat într-o clădire nouă.