Asistentul social din Cluj care a abuzat sexual o fetiţă a fost arestat preventiv

Un bărbat din Cluj, asistent social la un centru de tip familial, a fost arestat preventiv după ce a abuzat sexual o fetiţă de 12 ani. Soţia lui, psiholog la acelaşi centru, a intrat în stare de şoc când a aflat. Cei doi au împreună un copil de 5 ani. Totul a fost descoperit de o colegă de-a bărbatului, care a găsit poze incriminatoare în calculatorul acestuia.

09 oct. 2013, 05:30
Asistentul social din Cluj care a abuzat sexual o fetiţă a fost arestat preventiv

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile şi este acuzat de săvârşirea unui act sexual cu un minor, informează România TV. El a fost descoperit de o colegă de serviciu, de la centrul de tip familial din Turda. Acesta păstra în calculatorul personal mai multe fotografii şi un filmuleţ indecente, în care apare alături de minoră în timp ce întreţineau relaţii sexuale.

Bărbatul era angajat de doi ani la casa de tip familial împreună cu soţia sa şi avea acasă un copil de 5 ani. Atât soţia lui, cât şi ceilalţi angajaţi ai centrului au fost şocaţi de acest eveniment, pentru că îl considerau un angajat model.

Reprezentanţii casei de tip familial din Turda l-au suspendat din activitate, iar după finalizarea anchetei i-ar putea fi desfăcut contractul de muncă.

În acest caz au fost sesizati şi cei de la Protecţia Copilului, iar fată beneficiază de consiliere psihologică, iar dacă va fi nevoie, va fi scosă din centru.