Asociaţia Laboratoarelor din România face parte din CNMR

Asociația Laboratoarelor din România a aderat în cursul acestei săptămâni la Coaliția Națională pentru Modernizarea României, întărind astfel sectorul infrastructurii pentru România.

RomaniaTV.net
13 feb. 2018, 14:02
Asociaţia Laboratoarelor din România face parte din CNMR

ROLAB are ca obiectiv principal asigurarea infrastructurii din România în domeniile furnizării de încercări de competenta și a serviciilor de evaluare externă a calității, furnizării de consultanță și instruiri în domeniul măsurărilor, etalonărilor, încercărilor, testărilor, precum și armonizarea cu reglementările și practicile la nivel european și internațional.

Prin alăturarea colegilor de la ROLAB, CNMR își dezvoltă componenta de profesionalizare și reprezentare a sectorului de evaluare externă a calității, furnizării de consultanță și instruiri în domeniul măsurărilor, etalonărilor, încercărilor, testărilor precum și armonizarea cu reglementările și practicile la nivel european și internațional.

Astfel, CNMR devine un pol de expertiză și profesionalism tot mai ridicat în domenii tehnice care influențează viața fiecăruia dintre noi, a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.