INCREDIBIL. Ce se întâmplă cu maidanezii din Bucureşti când nu mai au loc în adăposturi VIDEO

Câinii maidanezi care nu mai au loc în adăposturile Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor sunt transportaţi în camioane la o anexă a Penitenciarului Rahova.

11 ian. 2014, 09:25
INCREDIBIL. Ce se întâmplă cu maidanezii din Bucureşti când nu mai au loc în adăposturi VIDEO

Jurnaliştii wowbiz.ro se aflau în faţa unui adăpost de câini şi intenţionau să ia informaţii despre numărul adopţiilor. Un camion parcat în faţa porţilor le-a atras însă atenţia. Nu mică le-a fost surpriza să constate că maşina era plină cu maidanezi.

Jurnaliştilor li s-a părut suspect faptul că pe camion nu era nici sigla, nici numele Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor. Aşa că au pornit pe urmele camionului.

Suspiciunile reporterilor au fost alimentate şi de faptul că şoferul camionului a încercat la un moment dat să îşi piardă urma. Într-un final, camionul a ajuns la destinaţie şi a parcat în faţa unor hale împrejmuite cu sârmă ghimpată. La poartă, câinii sunt preluaţi chiar de directorul ASPA, Răzvan Băncescu. În spatele gardurilor se află nişte anexe ale Penitenciarului Rahova, relateză wowbiz.ro.

„Nu mai erau locuri în adăposturi. Cum bine ştiţi şi la ultima conferinţă am anunţat că avem adăposturi suprapopulate, am şi primit de două ori amenzi de la DSV”, a declarat Răzvan Băncescu.

Directorul ASPA a declarat că urmează să se ia măsura eutanasierii maidanezilor, întrucât nu mai există locuri în adăposturile primăriei.