Asta nu le place deloc bărbaţilor! Ce să nu postezi pe Facebook dacă vrei sa ai un profil atrăgător

Incerci sa iti construiesti o imagine online perfecta si doresti ca profilul tau sa te descrie ca fiind o persoana frumoasa, inteligenta, independenta, iubitoare? In timp ce tu esti atenta la toate aceste detalii, barbatii se afla la polul opus. Pentru unii dintre ei nu conteaza la fel de mult felul in care sunt vazuti si nu pun accentul pe aceleasi amanunte. Mai jos ai o lista cu erorile pe care trebuie sa le eviti cand iti completezi profilul de pe site-urile de socializare.  

02 feb. 2018, 18:15
Asta nu le place deloc bărbaţilor! Ce să nu postezi pe Facebook dacă vrei sa ai un profil atrăgător

1. Greselile gramaticale

Cuvintele scrise gresit gramatical si semnele de punctuatie puse gresit pot arata faptul ca esti o persoana neatenta. O mica recomandare pentru tine: sa iti completezi profilul folosind fraze complete,

2. Nu trebuie sa pari narcisista

Barbatii nu apreciaza faptul ca femeile se descriu folosind texte foarte lungi, in care povestesc totul, de la personalitatea lor grozava, job, hobby-uri si realizari, sau care folosesc diferite citate pentru a impresiona. De cele mai multe ori, genul acesta de femei pot fi vazute ca fiind prea serioase si ca niste persoane carora le place sa detina controlul.

3. Nu-ti transforma profilul intr-o lista de cumparaturi

Este bine sa stii ce calitati  iti doresti sa aiba barbatul ideal, dar o lista de genul “must-have” te va face sa arati ca o persoana foarte pretentioasa si critica. Un mic sfat este sa listezi cateva dintre cele mai importante trasaturi pe care le urmaresti la un barbat.

4. Evita sa pari o „vanatoare de relatii”

Nu este nevoie sa arati ca iti doresti cu orice pret o relatie. Evita expresiile “suflete pereche” si “barbatul visurilor mele” deoarece creeaza prea multa presiune pentru un barbat si il poate indeparta, de teama ca nu se ridica la asteptarile tale.

5. Evita sa fii plictisitoare

Incearca sa te descrii intr-un mod original, fara sa folosesti aceleasi cuvinte banale pe care le foloseste toata lumea. Adauga informatii despre viata ta de zi cu zi si despre pasiunile tale. Barbatii vor aprecia mai mult aceste lucruri.

6. Fii atenta la pozele pe care le postezi

Incearca sa eviti selfie-urile sau pozele intunecate si blurate. De preferat este sa ai poze in ipostaze si situatii naturale, alaturi de prieteni, familie, chiar animalele de companie sau lucruri dragi tie. Pozele care descriu stilul tau de viata atrag atentia unui barbat mai mult decat fotografii ale chipului tau din unghiuri diverse. Ai grija ca totusi sa fii atenta la machiaj, par si haine, fara sa exagerezi.