ASTRA-ASA TG. MURES 3-1. Schimbare de lider în Liga 1

ASTRA-ASA TG. MURES 3-1. Ardelenii au pierdut şefia Ligii 1, la capătul unui meci plin de scântei care a avut loc la Giurgiu. Partida a degenerat pe final, când jucătorii s-au luat la bătaie, iar arbitrul Colţescu a eliminat trei fotbalişti.

24 mai 2015, 13:50
ASTRA-ASA TG. MURES 3-1. Schimbare de lider în Liga 1

ASTRA-ASA TG. MURES LIVE VIDEO LOOK TV 3-1 (Alibec – min. 19, min. 63, Fatai – min. 90+3/Bumba – min. 37)

Bătaie generală la Giurgiu, după un gol al Astrei, anulat de arbitrul asistent, în minutul 83! Jucători şi oficiali ai ambelor formaţii s-au încăierat, peste 20 de persoane fiind angrenate în încăierare.

Totul a început după ce Astra a marcat, iar la semnalizarea asistentului golul a fost anulat. Cei de la ASA a încercat o repunere rapidă a balonului, dar unul dintre târg-mureşeni l-a lovit pe Budescu. Arbitrul Colţescu a eliminat doi jucători de la Astra şi unul de la ASA. De asemenea, după câteva minute a fost eliminat şi antrenorul giurgiuvenilor, Marius Şumudică.

Click aici pentru a vedea Astra – ASA Tg. Mureş

Componenţa formaţiilor:

Astra: S. Lung – Oros, V. Găman, Ben Youssef, J, Morais – Takayuki, Laban – G. Florescu, Budescu, De Amorim – Fatai.

ASA Tg. Mureș: Stăncioiu – Feussi, M. Constantin, Gonzalez, Sepsi – G. Mureșan, NDoye – Hora, Cl. Voiculeț, Bumba – Zicu.

Duminică seara, de la ora 21.00, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, ASA Târgu-Mureş dispută un meci capital, împotriva celor de la Astra. O victorie a ardelenilor i-ar menţine pe aceştia pe locul întâi înaintea ultimei etape. Tot de la aceeaşi oră, ocupanta locului 2, Steaua, joacă pe Naţional Arena cu FC Botoşani, iar printr-un joc al rezultatelor, titlul se poate decide în favoarea lui ASA încă de duminică. Dacă nu, totul se joacă joi, în ultima etapă.

ASTRA-ASA TG. MURES LIVE VIDEO LOOK TV. Pentru jocul de duminică, ASA nu se va putea baza pe Bejan şi Goga, ambii suspendaţi. În tur, la Târgu Mureş, cele două formaţii au încheiat la egalitate, 0-0.