Astra cere amendarea cu 200.000 de lei a lui Marius Şumudică

În plin cantonament în Cipru, Marius Şumudică ar trebui să vină la Bucureşti peste 6 zile pentru a putea compărea în faţa Comisiei de Disciplină a FRF, care are pe ordinea de zi şi solicitarea Astrei ca propriul antrenor să fie penalizat cu 200.000 de lei pentru că a scandat împotriva patronului şi împortiva altor grupări din Liga 1! Adică aproximativ 45.000 de euro.  

RomaniaTV.net
19 ian. 2017, 10:24
Astra cere amendarea cu 200.000 de lei a lui Marius Şumudică

În mod normal, Şumudică ar putea fi şi doar reprezentat de avocatul său, Dan Idiţa, dar probabil că va prefera să fie de faţă, ţinând cont că riscă cea mai mare amendă dată vreodată de Astra. Nu este singura şicană din partea conducerii. Tot pe site aţi putut citi că nici el, nici staff-ul său nu au primit vreun ban dintre cei promişi drept prime pentru punctele obţinute în Europa Leagea şi calificarea în şaisprezecimile de finală ale competiţiei europene.

Ciudat este că în ziua respectivă Astra va susţine un meci amical, cu polonezii de la Pogon Szczecin, iar Şumudică nu ar fi pe bancă. S-ar întâmpla spre finalul cantonamentului, când ar trebuie lămurit cam totul pentru startul campionatului, 3 februarie Astra – ASA Tg. Mureş, şi pentru şaisprezecimile Europa League, unde Astra joacă împotriva belgienilor de la Genk.

După cum se ştie, patronul echipei, Ioan Niculae, a fost atât de supărat pe Şumudică după finalul meciului Astra-AS Roma 0-0, care permitea echipei calificarea din grupele Europa League, încât a solicitat amendarea „principalului” echipei. Conducerea administrativă s-a conformat şi a decis o amendă de 200.000 de lei.