ASTRA – FC COPENHAGA LIVE VIDEO ONLINE 2016, în Champions League 1-1. LIVE STREAMING DIGI SPORT

ASTRA GIURGIU şi FC COPENHAGA au încheiat 1-1 în prima manşă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. În repriza secundă campioana României nu a tras niciun şut pe spaţiul porţii adverse.

27 iul. 2016, 15:08
ASTRA – FC COPENHAGA LIVE VIDEO ONLINE 2016, în Champions League 1-1. LIVE STREAMING DIGI SPORT

ASTRA – FC COPENHAGA LIVE VIDEO ONLINE 2016 1-1 (F. Teixeira – min. 7/Delaney – min. 64)

Campioană pentru prima oară în istorie, Astra vrea să mai bifeze o premieră. Echipa din Giurgiu visează la calificarea în grupele Ligii Campionilor, iar pentru asta trebuie să treacă de danezii de la FC Copenhaga în turul III preliminar si apoi să spere la încă o surpriză în play-off. Misiunea va fi şi mai grea fără suspendatul Şumudică pe bancă şi după 1-4 acasă cu Dinamo, în prima etapă din Liga 1.

Asta le-a transmis jucătorilor: ştergeţi cu buretele ce a fost cu Dinamo. În primul rând, el doreşte o mai mare agresivitate, ca toată echipa să facă un efort comun, ca toţi să alergăm, să fim agresivi„, a dezvăluit antrenorul secund al Astrei, Cristian Petre.

ASTRA-COPENHAGA LIVE VIDEO AICIAICI, AICI, AICI

Filipe Teixeira resimte şi el lipsa lui Marius Şumudică în debutul noului sezon.

Normal că pentru noi e o pierdere. Nu e prima dată când se întâmplă asta cu noi. Suntem cu el de un an şi echipa ştie foarte bine ce trebuie să facă„, crede „veteranul” giurgiuvenilor.

Astra şi FC Copenhaga s-au întâlnit şi în urmă cu trei săptămâni în Slovenia. Teixeira a marcat singurul gol al amicalului câştigat de români.

Sunt fericit pentru asta, dar a fost un meci de pregătire, acum o să fie alt meci„, e convins mijlocaşul portughez în vârstă de 35 de ani, completat de „secundul” Cristian Petre: „Au în zona centrală doi fundaşi destul de lenţi şi acolo cred că va fi punctul nostru forte, dacă vom reuşi să îi surprindem cu jocul nostru rapid„.

Astra Giurgiu se află la al patrulea sezon consecutiv în cupele europene, primul însă în Liga Campionilor. Până în acest an, performanţa de vârf a Astrei în Europa a fost calificarea în grupele Europa League, în 2014.

FC Copenhaga s-a calificat ultima oară în grupele Ligii Campionilor în urmă cu trei ani. În 2011, danezii au ajuns chiar în optimile Champions League.

ASTRA – FC COPENHAGA LIVE VIDEO ONLINE 2016. Cu Șumudică în tribună, suspendat după scandalul pariurilor, și fără Alibec, accidentat, Astra are o misiune foarte dificilă.

Echipele probabile: 

Astra: S. Lung – Vangjeli, Oros, Fabricio, J. Morais – Takayuki, Lovin, Boldrin – Boudjemaa, Florea, Teixeira

Copenhaga: Olsen – Ankersen, Jorgensen, Johansson, Augustinsson – Verbici, Delaney, Kvist, Falk – Santander, Cornelius

 

ASTRA – FC COPENHAGA LIVE VIDEO ONLINE 2016.Arbitrul maghiar Istvan Vad va conduce partida dintre Astra Giurgiu şi FC Copenhaga, care se joacă miercuri, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, în manşa întâi din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Istvan Vad (37 de ani) va fi ajutat de compatrioţii săi Istvan Albert şi Peter Berettyan – arbitri asistenţi – şi Sandor Szabo, arbitru de rezervă.

Delegat UEFA la acest meci va fi germanul Wolf-Gunter Wiesel, în timp ce observator pentru arbitri din partea forului continental a fost desemnat francezul Michel Vautrot.

Vad este arbitru internaţional din 2007 și a condus o singură dată un meci al unei echipe româneşti, anul trecut: partida dintre Partizan Belgrad şi Steaua(4-2), desfăşurată pe 5 august, în manșa secundă a turului al treilea preliminar al Champions League.

Atunci, Steaua a ratat calificarea în play-off-ul pentru accederea în grupe. A condus cu 2-1 la pauză, dar a avut o cădere în repriza secundă și a primit 3 goluri, fiind eliminată, după ce scorul din turul de la București fusese 1-1.

La Belgrad, Steaua a avut și un eliminat: Isvan Vad i-a arătat direct cartonașul roșu căpitanului Fernando Varela, pentru faultul în urma căruia s-a acordat și penalty-ul din minutul 47, din care sârbii au trimis în bară.

ASTRA GIURGIU-COPENHAGA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Update / Filipe Teixeira şi antrenorul secund al Astrei Giurgiu, Cristian Petre, au vorbit într-o conferinţă de presă despre partida pe care campioana României o va disputa împotriva formaţiei Copenhaga.

ASTRA GIURGIU-COPENHAGA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. „Au o echipă ofensivă, jucători înalţi şi o să fie un meci greu, dar noi avem încredere că putem să cîştigăm cele două meciuri. Partidele de pregătire sînt diferite de cele oficiale. Ar fi bine dacă patronul ar veni să vorbească cu noi. Mă bucur că l-am impresionat pe antrenorul celor de la Copenhaga, dar o să fie un alt meci mîine. Mă bucur că a vorbit bine despre mine”, a spus Teixeira.

ASTRA GIURGIU-COPENHAGA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. „Şumi a simţit o mare frustrare şi supărare după meciul cu Dinamo. El nu a putut lua legătura cu echipa, dar mi-a transmis că îşi doreşte ca să fim agresivi şi să facem un efort mai mare. E nervos, dar vrea să ştergem totul cu buretele şi să facem un meci bun. O să avem mari şanse de reuşită dacă o să facem asta. Ne-a spus să ieştim cu fruntea înainte după cele două meciuri din Liga Campionilor. Banii sînt foarte importanţi, dar echipa nu se gîndeşte la acest lucru acum. Ei se gîndesc să facă performanţa de a ajunge în grupele Ligii Campionilor, sau în cele ale Ligii Campionilor. Eu am vorbit doar cu Şumi şi patronul nu a transmis nimic în legătură cu acest meci”, a spus şi Cristian Petre.

–––––––––––––––

ASTRA GIURGIU-COPENHAGA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Trupa lui Marius Şumudică va debuta în noul sezon al Ligii Campionilor împotriva formaţiei Copenhaga, miercuri, de la ora 20:30, în turul trei preliminar, iar tehnicianul campioanei României face tot posibilul ca echipa sa să se impună la Giurgiu.

ASTRA GIURGIU-COPENHAGA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. După ce giurgiuvenii au fost învinşi în primul meci al Ligii 1, scor 1-4, cu Dinamo, Marius Şumudică a hotărît ca să pună piciorul în prag şi să îşi ţină jucătorii din scurt. Deşi nu are voie să intre în contact cu fotbaliştii Astrei, toate acestea din cauza suspendării primite din partea FRF pentru implicarea într-un scandal cu pariuri sportive, Şumudică le-a transmis secunzilor săi că îşi doreşte ca Astra să se impună în manşa tur cu formaţia Copenhaga, iar pentru asta a luat o decizie care nu a fost pe placul jucătorilor săi.

ASTRA GIURGIU-COPENHAGA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Conform surselor FANATIK.RO, jucătorii Astrei au fost înştiinţaţi după meciul cu Dinamo, scor 1-4, partidă ce a avut loc sîmbătă, că vor avea parte doar de o zi liberă, iar luni au revenit la antrenament. Astfel, giurgiuvenii sînt la Giurgiu, acolo vor sta în cantonament pînă la meciul pe care îl vor disputa împotriva celor de la Copenhaga.