ASTRA GIURGIU-AS ROMA. Denis Alibec: Sper ca italienii să o lase mai moale

ASTRA GIURGIU-AS ROMA. Denis Alibec, a vorbit pentru Dolce Sport despre șansele de calificare ale Astrei în primăvara europeană.

07 dec. 2016, 16:26
ASTRA GIURGIU-AS ROMA. Denis Alibec: Sper ca italienii să o lase mai moale

ASTRA GIURGIU-AS ROMA. „Am văzut că Roma a venit cu toată echipa le București, sper să nu-și dea viața pe teren și să o lase mai moale. Eu sper să îmi fac treaba în continuare aici la Astra, cât mai am de jucat, sper să ne calificăm și vom vedea pe viitor ce va fi. Noi trebuie să jucăm fotbal, să le arătăm că nu sunt peste noi și să le dăm peste nas celor care ne-au criticat, cei de pe la televizor.

Nu cred că Austria Viena va câștiga la Plzen, cred că ne vom califica. Plzen e, totuși, o echipă bună, poate să câștige împotriva austriecilor. Nu am revăzut meciul de la Roma, mi-a fost rușine. M-ar fi demoralizat, mai bine urmăream meciul de la Viena, unde am jucat foarte bine.

Eu sper că va câștiga și Steaua la Villarreal. Dacă nu se va califica, asta e viața, am semnat deja și îi voi ține pumnii Astrei în primăvara europeană. Urmează meciul cu Steaua din campionat, nu știu dacă voi juca, voi vedea. Cel mai probabil, nu voi juca, mi se pare ciudat. Voi discuta cu domnul Șumudică, dar și cu cei de la Steaua„, a declarat Denis Alibec, pentru Dolce Sport.