Astra Giurgiu, egal obţinut în genunchi, în Liga Campionilor. Şanse minime de calificare în play-off

ASTRA GIURGIU şi FC COPENHAGA au încheiat 1-1 în prima manşă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. În repriza secundă campioana României nu a tras niciun şut pe spaţiul porţii adverse.

27 iul. 2016, 12:46
Astra Giurgiu, egal obţinut în genunchi, în Liga Campionilor. Şanse minime de calificare în play-off

ASTRA GIURGIU-FC COPENHAGA 1-1 (F. Teixeira – min. 7/Delaney – min. 64). Două meciuri, două egaluri, ambele cu scorul de 1-1 – acesta este bilanţul echipelor noastre în Liga Campionilor, până în momentul de faţă. Dacă Steaua a obţinut remiza în deplasare şi are prima şansă de calificare în faţa Spartei Praga după returul de săptămâna viitoare, pentru campioana Astra visul este pe cale să se destrame.

Despre adversara de miercuri seara, FC Copenhaga, se ştia că este o adversară puternică. Totuşi, giurgiuvenii au reuşit să deschidă scorul în minutul 7, iar acest aspect a schimbat datele problemei. În mod surprinzător, Copenhaga, care a marcat 16 goluri în ultimele patru partide, nu a arătat un apetit ofensiv deosebit, în timp ce Astra s-a mulţumit să păstreze acest scor, nemaindrăznind să se avânte în atac.

În repriza secundă situaţia s-a schimbat radical. Jucătorii Astrei s-au sufocat, efectiv n-au mai putut să alerge, iar Copenhaga a marcat golul egalării şi a dominat clar ultima jumătate de oră. Situaţia a fost atât de dramatică pentru campioana noastră astfel încât Şumudică a ordonat în prelungirile meciului o schimbare la trecerea timpului, ca să ţină de rezultatul de 1-1. La cum au arătat lucrurile, Astra are şanse minime săpătmâna viitoare, la Copenhaga.

Click aici pentru a vedea meciul Astra Giurgiu – FC Copenhaga

Astra a suferit o severă înfrângere pe teren propriu weekendul trecut, în Liga 1, 1-4 cu Dinamo, în timp ce FC Copenhaga se află într-o formă care le provoacă temeri giurgiuvenilor: 4-0 la Ebsjerg, în campionat, 6-0 cu Crusaders Belfast, în Liga Campionilor, 3-0 cu Lyngby, în campionat, 3-0 la Crusaders, în Liga Campionilor.

ASTRA GIURGIU-FC COPENHAGA LIVE VIDEO DIGI SPORT. În plus, din cauza suspendării pentru pariuri, Marius Şumudică nu le va putea da indicaţii jucătorilor. „Asta le-a transmis jucătorilor: ştergeţi cu buretele ce a fost cu Dinamo. În primul rând, el doreşte o mai mare agresivitate, ca toată echipa să facă un efort comun, ca toţi să alergăm, să fim agresivi„, spune antrenorul secund al Astrei, Cristian Petre.

Ce tv transmite Astra-FC Copnehaga? Partida va încpe la ora 20.30 şi va fi transmisă în România de Digi Sport 1.

Echipe probabile:

Astra: S.Lung – Vangjeli, Fabricio, Oros, J.Morais – Takayuki, Lovin, Boldrin – Boudjemaa, D.Florea, Teixeira.

FC Copenhaga: Olsen – Ankersen, Jorgensen, Johansson, Augustinsson – Verbic, Delaney, Kvist, Falk – Santander, Cornelius.