ASTRA SALZBURG 1-2. Două înfrângeri în două meciuri, pentru Astra, în Liga Europa

ASTRA SALZBURG 1-2. Astra rămâne fără niciun punct în Liga Europa, după 1-5 la Zagreb trupa lui Daniel Isăilă pierzând cu 1-2 acasă, în faţa lui Salzburg.

01 oct. 2014, 07:17
ASTRA SALZBURG 1-2. Două înfrângeri în două meciuri, pentru Astra, în Liga Europa

Astra Giurgiu a fost învinsă de FC Red Bull Salzburg cu scorul de 2-1 (2-1), joi seara, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, într-un meci din Grupa D a Europa League la fotbal.

Vicecampioana României a deschis scorul prin Takayuki Seto (15), dar echipa austriacă a revenit şi a obţinut toate cele trei puncte graţşie golurilor marcate de Kevin Kampl (36) şi Jonatan Soriano (42).

Astra a început excelent şi a ratat prima ocazie de gol în minutul 7, când o centrare în forţă a lui Budescu în faţa porţii nu a fost ajunsă de Bukari. A urmat un şut al lui Junior Morais (9), prins de Gulacsi, iar giurgiuvenii au reuşit deschiderea scorului în minutul 15, prin japonezul Takayuki Seto, cu un şut la colţul scurt, după o pasă a lui Enache: 1-0.

Echipa lui Isăilă a mai avut momente bune de joc în care a creat pericol la poarta lui Gulacsi (17, 35), dar uşor-uşor jocul gazdelor s-a stins, iar campioana Austriei a preluat controlul partidei. Salzburg a restabilit egalitatea în minutul 36, când Kampl a fost găsit liber în careu de Soriano şi l-a executat pe Lung jr: 1-1. Peste doar şase minute, oaspeţii au trecut în avantaj, Jonatan Soriano marcând, după o combinaţie cu Alan: 1-2.

În repriza secundă, Lung a intervenit salvator la o fază periculoasă a austriecilor (53). André Ramalho (60) a avut şi el o situaţie bună, după care Budescu a fost autorul unei centrări periculoase (61), însă portarul Gulacsi a respins din faţa lui Bukari şi De Amorim. Oaspeţii au mai ratat până la final, prin Alan (80) şi Kampl (90).

Salzburg s-a impus meritat, în cele din urmă, demonstrând că este mai valoroasă decât Astra, care rămâne fără niciun punct după primele două jocuri. Pe 23 octombrie, Astra va juca la Glasgow, cu Celtic.

Click aici pentru a vedea Astra Giurgiu – Salzburg

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 42 GOL Salzburg! Soriano a marcat cu o execuţie de mare rafinament, din centrul careului nostru, 2-1 pentru Salzburg!

Min. 36 GOL Salzburg. Kampl a şutat din centrul careului şi l-a învins pe Silviu Lung jr.

Min. 15 GOOOL Astra! Takayuki Seto l-a învins pe Gulacsi cu un şut bine plasat, din 20 de metri! Astra – Salzburg 1-0!

Min. 9 Şut Junior Morais, prinde portarul austriecilor, Gulacsi.

Min. 1 A început meciul de la Giurgiu.

Echipele de start:

Astra Giurgiu: S. Lung Jr. – Pliatsikas, Ben Youssef, Oros, Junior Morais – Seto, Laban – Enache, Budescu, William De Amorim – Bukari.

FC Salzburg: Gulacsi – Lazaro, Ramalho, Ilsanker, Hinteregger – Kampl, Ulmer, Leitgeb, Sabitzer – Alan, Soriano.

Astra-Salzburg, LIVE VIDEO de la ora 22:05 la PROTV, DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, se joacă în Grupa D din EUROPA LEAGUE. Astra nu sta prea bine la pariuri: parcursul neconcludent din Romania, 0-0 cu Steaua si eliminarea in Cupa Romaniei in fata celor de la Mioveni, plus infragerea urata cu Dinamo Zagreb, 1-4, au facut ca Astra sa aiba sanse mici in meciul cu Salzburg.

ASTRA SALZBURG LIVE VIDEO LA TV PROTV DIGI SPORT DOLCE SPORT. Astra-Salzburg, LIVE VIDEO de la ora 22:05 la PROTV, DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, se joacă în Grupa D din EUROPA LEAGUE. Astra are a doua cea mai mare cota pentru o victorie intr-un meci acasa. 5.00 au primit giurgiuvenii la pariuri, in cazul unui succes cu  Salzburg. Egalul este cotat la 3.80, in timp ce o victorie a oaspetilor valoreaza 1.65. O surpriza mai mare pentru un meci acasa in Europa League ar fi doar victoria lui Slovan Bratislava in fata lui Napoli, cotata cu 6.00.

ASTRA SALZBURG LIVE VIDEO LA TV PROTV DIGI SPORT DOLCE SPORT. Astra-Salzburg, LIVE VIDEO de la ora 22:05 la PROTV, DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, se joacă în Grupa D din EUROPA LEAGUE. Pariorii sunt mai putini siguri de o victorie a unei singure formatii oaspete decat sunt pentru Salzburg, la Giurgiu. Austriecii au cota 1.65 pentru o victorie in deplasare, fiind depasiti doar de Napoli (1.57), care merge chiar la Bratislava. Cele mai bune cote la pariuri AICI.

ASTRA SALZBURG LIVE VIDEO LA TV PROTV DIGI SPORT DOLCE SPORT. Astra-Salzburg, LIVE VIDEO de la ora 22:05 la PROTV, DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, se joacă în Grupa D din EUROPA LEAGUE. .Astra Giurgiu va juca, joi, 2 octombrie 2014, de la ora 22:00, împotriva austriecilor de la FC Salzburg. Meciul este al doilea din Grupa D a Europa League şi va fi condus de o brigadă de arbitri din Cehia. Meciul Astra – Salzburg va fi transmis de Digi Sport 1 și Dolce Sport 1.

ASTRA SALZBURG LIVE VIDEO LA TV PROTV DIGI SPORT DOLCE SPORT. Astra-Salzburg, LIVE VIDEO de la ora 22:05 la PROTV, DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, se joacă în Grupa D din EUROPA LEAGUE.Echipe probabile la meciul ASTRA – SALZBURG din Europa League :

Astra Giurgiu: S. Lung jr – Pliatsikas, Oros, Ben Youssef, Júnior Morais – Laban, Seto – Enache, Budescu, William – Fatai. Antrenor: Daniel Isăilă

Red Bull Salzburg: Gulacsi, Ulmer, Schwegler, Hinteregger, Andre Ramalho, Ilsanker, Leitgeb, Kampl, Soriano, Alan, Sabitzer.

ASTRA SALZBURG LIVE VIDEO LA TV PROTV DIGI SPORT DOLCE SPORT. Astra-Salzburg, LIVE VIDEO de la ora 22:05 la PROTV, DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, se joacă în Grupa D din EUROPA LEAGUE. În primul meci din grupele Europa League, Astra Giurgiu a pierdut cu 1-5 în faţa celor de la Dinamo Zagreb. Rezultatul dezatruos o face pe Astra să fie outsider în faţa celor de la Salzburg. Austriecii au remizat, 2-2, cu Celtig Glasgow, în primul meci din Grupa D a Europa League, astfel că sunt, cel puţin pe foaie, favoriţi în faţa echipei din Giurgiu.

ASTRA SALZBURG LIVE VIDEO LA TV PROTV DIGI SPORT DOLCE SPORT. Astra-Salzburg, LIVE VIDEO de la ora 22:05 la PROTV, DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, se joacă în Grupa D din EUROPA LEAGUE. Astra are a două cea mai mare cotă pentru o victorie într-un meci acasă. 5.00 au primit giurgiuvenii la pariuri, în cazul unui succes cu Salzburg. Egalul este cotat la 3.80, în timp ce o victorie a oaspeţilor valorează 1.65. O surpriză mai mare pentru un meci acasă în Europa League ar fi doar victoria lui Slovan Bratislava în faţă lui Napoli, cotată cu 6.00.

ASTRA SALZBURG LIVE VIDEO LA TV PROTV DIGI SPORT DOLCE SPORT. Astra-Salzburg, LIVE VIDEO de la ora 22:05 la PROTV, DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, se joacă în Grupa D din EUROPA LEAGUE.  În Liga 1, Astra se află pe locul 3, cu 19 puncte, după ce în ultima etapă a remizat 0-0 cu Steaua, cealaltă echipă românească aflată în grupele Europea League.  Antrenorul Daniel Isăilă a luat o gură de oxigen prin egalul din campionat cu Steaua. Acum speră într-o victorie la Giurgiu împotriva austriecilor de la Salzburg. „Se aseamănă foarte mult cu Dinamo Zagreb, dar nici un joc nu seamănă cu celălalt. Perfect ar fi să fie şi spectaculos, dar să obţinem şi un rezultat pe măsură. Cred că am învăţat din greşelile făcute la Zagreb, când au pierdut cu 1-5, deoarece cred că oamenii deştepţi învaţă din greşelile lor şi nu le mai repetă. (…) S-a văzut încă o dată că la acest nivel orice mică eroare în grupe se taxează. Trebuie să fim mult mai atenţi la tot ceea ce facem pe teren şi de două ori mai determinaţi”, a spus Isăilă.

ASTRA SALZBURG LIVE VIDEO LA TV PROTV DIGI SPORT DOLCE SPORT. Astra-Salzburg, LIVE VIDEO de la ora 22:05 la PROTV, DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, se joacă în Grupa D din EUROPA LEAGUE. Meciul Astra – FC Salzburg, care se va disputa, joi, de la ora 22.05, în etapa a doua a grupei D a Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigadă din Cehia, avându-l la centru pe Libor Kovarik.  Libor Kovarik va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Krystof Mencl şi Antonin Kordula. Asistenţi suplimentari vor fi Radek Príhoda şi Michal Patak.  Rezervă va fi Jan Patak va fi rezervă, iar observator pentru arbitri maltezul Adrian D. Casha.

ASTRA SALZBURG LIVE VIDEO LA TV PROTV DIGI SPORT DOLCE SPORT. Astra-Salzburg, LIVE VIDEO de la ora 22:05 la PROTV, DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, se joacă în Grupa D din EUROPA LEAGUE.