ASTRA-SLOVAN 3-0 în Europa League. HAT-TRICK FATAI

ASTRA-SLOVAN 3-0. Astra s-a impus cu 3-0 în faţa lui Slovan Liberec, în prima manşă din turul III preliminar al Europa League, după o "triplă" a lui Kehinde Fatai. returul se va juca joia viitoare, în Cehia.

31 iul. 2014, 17:56
ASTRA-SLOVAN 3-0 în Europa League. HAT-TRICK FATAI

ASTRA-SLOVAN 3-0. Astra a debutut in EUROPA LEAGUE direct in turul III prelimnar si a juca, la Giurgiu, cu Slovan Liberec. Astra a disputat trei meciuri oficiale pana la confruntarea cu Slovan. A castigat la loviturile de departajare Supercupa Romaniei, in fata Stelei, a eliminat pe FC Brasov din Cupa Ligii si s-a impus in prima etapa a sezonului, cu 2-0, pe terenul Concordiei Chiajna.

ASTRA – SLOVAN 3-0 LIVE TEXT

90′ – FINAL. ASTRA – SLOVAN 3-0.

89′ – schimbare la Astra. Iese De Amorim, intră M. Cristescu

86′ – schimbare la Astra. Iese Enache, intră L. Rus

84′ – schimbare la Astra. Iese Fatai, intră Bukari

82′ – GOL ASTRA! A marcat FATAI! ASTRA – SLOVAN 3-0!

76′ – GOL ASTRA! A marcat FATAI! ASTRA – SLOVAN 2-0!

71′ – schimbare la Slovan. Iese Luckassen, intră Hamulak

70′ – cartonaş galben pentru Pimpara

66′ – schimbare la Slovan. Iese Karisik, intră Pimpara

55′ – Hrosso scoate de sub bară lovitura de cap a lui Yahaya

54′ – cartonaş galben pentru Luckassen

46′ – A început repriza a doua

45′ – Pauză. Astra – Slovan 1-0

36′ – Budescu încearcă să marcheze de la centrul terenului, dar lobul său se duce puţin peste poartă

25′ – Hrosso intervine excelent la şutul lui Enache

22′ – Fatai acuză o accidentare. Atacantul nigerian este urmărit de selecţionerul Victor Piţurcă. Fatai va fi convocat la echipa naţională pentru meciul cu Grecia, din 7 septembrie, din preliminariile Euro 2016, dacă va primi în timp util cetăţenia română

9′ – cartonaş galben pentru Rajnoch

4′ – GOL ASTRA! A marcat FATAI! ASTRA – SLOVAN 1-0!

1′ – A început meciul. Astra a avut lovitura de start

ASTRA SLOVAN LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE Echipele de start:

ASTRA: Lung – Pliatsikas, Găman, Ben Youssef, J. Morais – Laban, Yahaya – G. Enache, Budescu, De Amorim – Fatai
Rezerve: Coman, Takayuki, Al. Ioniţă, Oros, M. Cristescu, Bukari, L. Rus

SLOVAN: Hrosso – Coufal, Karisik, Rajnoch, Fleisman – Sackey – Pavelka, Sural, Dubek, Delarge – Luckassen
Rezerve: Kolaf, Frydek, Hamulak, Mudra, Obrocnik, Pimpara, Kolar

ASTRA SLOVAN LIVE TEXT EUROPA LEAGUE. Daniel Isaila, antrenorul celor de la Astra, spune ca sansele la calificare sunt egale înaintea meciului cu Slovan, LIVE TEXT de la ora 19:00. „Este un joc pe care il asteptam de mult si reprezinta incununarea unui an intreg de munca. Sansele sunt egale, dar mizez pe ambitia jucatorilor mei de a face performanta. Slovan are experienta in cupele europene, dar noi putem compensa prin ambitie”, a declarat Isaila inainte de ASTRA-SLOVAN din EUROPA LEAGUE.

ASTRA SLOVAN LIVE TEXT EUROPA LEAGUE. Slovan Liberec a inceput campionatul Cehiei cu o remiza, scor 1-1, in meciul cu cei de la SK Dynamo České Budějovice. Slovan a eliminat-o pe Kosice în turul doi preliminar din Europa League, după o dublă victorie.

ASTRA SLOVAN LIVE TEXT EUROPA LEAGUE. Astra s-a oprit sezonul trecut în play-off-ul Europa League, la chiar prima participare europeana din istoria clubului. Astra l-a transferat in aceasta saptamana pe Laurentiu Rus, fostul fundas dinamovist, iar acesta spera sa debuteze chiar in meciul cu Slovan, LIVE TEXT de la ora 19:00. 

ASTRA SLOVAN LIVE TEXT EUROPA LEAGUE. Echipele probabile

ASTRA: Lung jr. – Pliatsikas, Ben Youssef, Găman, Júnior Morais – Laban, Yahaya – Enache, Budescu, William – Fatai. Antrenor: Daniel Isăilă.

SLOVAN: Hroššo – Coufal, Karišik, Rajnoch, Fleišman – Sackey – Šural, Pavelka, Ďubek – Delarge, Hamuľak. Antrenor: Samuel Slovak.

ASTRA-SLOVAN va incepe ora 19:00, LIEV VIDEO pe RomaniaTV.net, si va fi condus de o brigada din Grecia cu Ilias Spathas la centru. La linii vor lua loc Lazaros Dimitriadis si Tasos Sidiropoulos.