Astrologii anunţă. Care este cea mai norocoasă perioadă din această iarnă, pentru fiecare zodie în parte

Iată care sunt cele mai fericite și norocoase zile din această iarnă pentru fiecare zodie în parte. Ține cont de sfaturile zodiacului și programează în perioada respectivă cele mai importante întâlniri, planuri sau activități, deoarece vei avea beneficii mai mari decât sperai.

04 dec. 2018, 06:36
Astrologii anunţă. Care este cea mai norocoasă perioadă din această iarnă, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

31 decembrie – 17 ianuarie: Este o perioadă în care te vei ocupa mai mult de tine, vei avea parte de dragoste, de mici petreceri și de relaxare. Nu trebuie să îți planifici nimic important și dificil de realizat. Lasă timpul să treacă și așteaptă momentul potrivit pentru celelalte planuri!

Citeşte şi Horoscop 3-9 decembrie: Camelia Pătrăşcanu prezintă tendinţele astrale ale săptămânii

Taur

7 ianuarie – 3 februarie este perioada în care Venus se va afla în Săgetător și îți oferă multe avantaje, ocazii bune în carieră și recompense. Este și perioada în care te vei simți cu adevărat apreciată și iubită de persoanele din jurul tău.

Gemeni

6 – 26 decembrie este perioada cea mai frumoasă a Gemenilor din această iarnă, pentru că astrele vor aduce surprize, vor aduce dragoste și mai ales sentimentul că dorințele cele mai mari se pot împlini cu ajutorul unor persoane de încredere.

Rac

22 decembrie – 2 ianuarie este perioada în care se simte influența benefică a Lunii pline din Rac și vei avea câteva reușite cu adevărat importante din această iarnă. Nu este exclus să fii promovată la serviciu și să obții un post mai bun de la începutul anului viitor.

Leu

21 ianuarie – 4 februarie va fi o perioadă dominată de Luna plină din Leu, care va forma și o eclipsă totală. Acest eveniment aduce schimbări benefice importante pentru zodia ta, dar mai ales beneficii financiare și șansa de a realiza ceva deosebit pentru copii.

Fecioară

19 – 25 februarie este o perioadă dominată de Luna plină din zodia ta care aduce vești bune pe mai multe planuri. Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate, se va găsi tratamentul cel mai bun și vei fi curând plină de energie și puternică.

Balanță

3 – 14 februarie va fi o perioadă a iubirii, cu multe zile echilibrate și calme, cu împliniri și cu mici câștiguri care te vor ajuta să îți cumperi lucrurile dorite. Dacă ești singură, e o perioadă bună să cauți pe cineva cu care să te potrivești.

Continuarea horoscopului pe virale.ro.