Astrologul Ion Burculeţ face previziuni sumbre despre România: „Fenomene extreme, foc şi apă în 2019. Nu există scăpare”

Tensiuni pe tot parcursul anului, schimbări în plan politic și previziuni îngrijorătoare despre fenomene extreme ce se vor produce în România, sunt previziunile realizate în plan astrologic de către Ioan Burculeț.

07 ian. 2019, 08:14
Astrologul Ion Burculeţ face previziuni sumbre despre România: „Fenomene extreme, foc şi apă în 2019. Nu există scăpare”

„România a pășit în anul 2019 din primele zile că formă de manifestare cu momente de liniște pentru doar câteva zile. Vor fi două momente importante că desfășurare în decursul anului 2019 și prima etapă se derulează în luna Ianuarie, ulterior a două etapă va prinde contur în luna Septembrie și va contribui cu un blocaj financiar, o perioada scurtă pentru țară noastră, însă nu cum a fost primul trimestru din anul vechi 2018, când aspectele financiare au început să își revină doar după luna Mai și circuitul finanțelor a intrat cât de cât în normalitate.

Probleme financiare pentru românia în 2019

Rămân uluit când majoritatea experților anunțau în previzionarea lor un an prolific financiar 2018 pentru România, însă lucrurile după cum s-au văzut nu au fost așa. De altfel și la finalul anului, în predicțiile lor pentru 2019, astrologi, numerologi, clarvăzători anunțau un an dificil pentru România lui 2019, cu acel element de criză. Ei bine am rămas dezamăgit de aspectul politizarii astrologiei în media națională. După mine este aberant, însă nu este treaba mea în calitate de specialist să mă pronunț asupra deciziilor altora cum interpretează și „influențează” acest „ceas elvețian” numit astrologie și care transpune prin aspectele din harta astrologică valorile timpului și evenimentleor viitoare sau pentru un moment dat atât din viitor cât și din trecut! Un celebru astrolog în studiile lui enunță: „planetele trebuiesc privite cu respect pentru a nu se întoarce efectul lor – simbolistica – împotriva ta!”

Eclipsa de Luna va contura un interval între 8 – 30 Ianuarie a.c. dificil în care principalul eveniment care va avea loc în țară noastră va fi o accidentare în masă. Oameni care pot fi afectați de către deciziile luate prin înscrisuri și sectorul comunicațiilor, transportatorilor, poștă, corespondență vor fi afectate cu siguranță, comunicare indiferent de mijloacele folosite.
La prima vedere începutul de luna a anului 2019, Ianuarie, pare liniștită dacă privim în ansamblul ei Revoluția Lunară din 11 Ianuarie a.c. Vorba străveche: „Totul este lapte și miere!” cu toate acestea lucrurile și evenimentele nu vor stă așa. Dacă în ultimul trimestru al anului 2018 Destinul României și-a arătat „colții” deciziile financiare pe care le enuntasem din 30 Noiembrie 2018 la un post tv; în plan astrologic nu aveau să se evidențieze schimbările majore pentru nu existau parametrii intensității! Ceea ce trebuie să știm, este că din prisma astrologiei perioada 17 Octombrie 2018, final de luna Septembrie 2019, jocurile de culise și „revoluția” subterană, vor fi principalii factori de influențare cu predilecție lunile Octombrie, Noiembrie, Decembrie 2018 dar și Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie 2019 pentru că din luna Mai a.c. aceste elemente nuanțate de conjuncția Luna Neagră Uranus se vor estompa și nu vor mai avea putere către ultimul trimestru al anului 2019 că formă de manifestare!

Ianuarie și septembrie, cele două luni care vor marca anul 2019

Se pare la prima analiză că țară noastră nu va avea acele nuanțe de protecție în planul divinității și să ne păzească universul de un cutremur în prima parte a fenomenului numit eclipsa pentru că da ne ducem că și în cazul Italiei după cum menționăm la în acea perioada August, Septembrie 2016 când am prezis cele 2 cutremure din Italia, ulterior avalanșă de la începutul anului 2017 când au murit și doi români în Italia. (…) Avem noroc că intensitatea poate fi majoră doar pentru luna Ianuarie și Septemrbie 2019 momente în care se pot produce adevărate schimbări și scindări. Elementul care va afecta țară noastră va avea legătură cu elementul imprevizibilitate ceea ce poate fi greoi de anticipat și focusat chiar și de către autorități, adică în traducere atunci când ne suprind evenimentele fără să avem ce face! Exploziile, focul, suicidurile prin folosirea armelor de foc din dotare din partea entităților care au labilitatea psiho-emoțională sau care pot utiliza armele de foc pentru a se răzbună sau a-și face „dreptate” sunt doar câteva aspecte care pot contribui la un tablou nu cu totul atât de plăcut pentru fiecare dintre noi. Și tot acest element al imprevizibilitati pot aduce în prim plan probleme la sistemul energetic național mai mult sau mai puțîn pentru prima luna din an, așa că o până de curent, faptul că localități pot rămâne fără curent sau că undeva în apropierea granițelor noastre pot avea loc incidente nucleare sunt cele mai vizibile elemente din harta natală a României care să aducă fenomenul de accidentare în masă.

Principalele evenimente ale lui 2019 în România vizează sfera socială și politică

Principalele evenimente ale anului 2019 vor avea loc pe scenă politicului și se va evidenția vizibil lucrul acesta în contextul și în condițiile în care Destinul va veni și va decide la începutul anului, după care lucrurile vor întră intr-o normalitate în conformitate cu situația politicului și internățională. Cu excepția lunii Ianuarie și prima jumătate din Februarie a.c. țară noastră va fi ferită de evenimentele care se petrec la ora actuală în Franța, Serbia, Regatul Unit, Ungaria, Grecia și care vor fi vizibile cât de curând și în Germania unde situațiile vor deveni tensionate!
Dacă va fi sau nu Ianuarie a.c. luna în care mai mult sau mai puțîn se va schimbă ceva? Asta rămâne de văzut, însă să nu uităm de elementul imprevizibilitate și accidentările în masă, care da pot avea loc și în stradă. Făcând o corelație și comparație între evenimentele din August 2018 și cele care pot escalada acum, evenimentele din vara anului trecut au avut loc pe un moment de decompensie în plan astrologic, însă acum, evenimentele riscă să escaladeze imediat din 8 ianuarie și să aibă continuitatea lor conformă aspectelor din Destinul țării noastre și să se desfășoare în normalitate, însă dacă lucrurile și evenimentele vor escalada în latura agresivității de exprimare verbale și fizice, atunci să nu ne mire dacă vom revedea scenele din Paris în capitală propriei noastre țări. Nuanțe care din punct de vedere astrologic pentru luna Ianuarie și Septembrie pot pune în difucultate autoritățile și chiar pot fi depășite de agresivitatea și formă de exprimare a planetei Marte și poziția ei în domiciliu!

Anul 2019 în primul trimestru al lui va aduce nuanțe de tensiune însă vor descrește în intesitate după luna Mai a.c. când până la final de luna August a.c. evenimentele și formele de manifestare vor fi mult mai echilibrate și în armonie dincolo de toate evenimentele care or să fie vizibile la nivel de mapamond!
Ultimul trimestru din anul 2019 devine problematic, atunci când va avea loc o scindare la nivel politic și o revoluție la modul pozitiv se poate produce pentru țară noastră din punct de vedere al formei de guvernământ și conducere. Iată cum în ultimul trimestru din an evenimentele se vor succede cu atât repeziciune și latura imprevizibilității vor aduce schimbări fundamentale că și stat. Tinanad cont că finalul anului 2019 aduce și pune în evidență alegerile prezidențiale, lucrurile vor lua o întorsătură la care nu se va aștepta nimeni în care partidele politice vor avea mult de pierdut din acest punct de vedere. Cred că cea mai bună formulă de a exprimă acest aspect de constructivitate pentru țară noastră este exprimată în zicala: „Când doi se bat, al treilea câștigă!” Nu este exclusă nici formă de revenire a României la Monarhie după o formă de revoluție internă în tot ceea ce înseamnă elementul benefic și deși pare la prima vedere greu de crezut la finalul anului suprizele se vor ține lanț și cedarea va aduce formă de manifestare benefică. Categoric nu ne vom confruntă la finalul anului 2019 cu această instabilitate politică din ultimul trimestru al anului 2018 când evenimentele și luptele au fost vizibile și în care soluția va veni în intervalul imediat următor și până în 25 Februarie 2019.
Important este și aspectul teritorial, faptul că România nu poate fi divizată, împărțită teritorial sau regionalizata în primele trei trimestre ale anului în care tocmai am pășit cu toții.

Către final aș dori să pun în evidență că formă de manifestare va aduce o agresivitate la început de an asemănătoare cu evenimentele din anul 2017, ulterior aspectele vor mai modela pornirile multora, după care, către final de an se va evidenția o „revoluție” și schimbare la care nu se va aștepta nimeni. În orice caz, un aspect îl pot contura din punct de vedere astrologic calr, România până la jumătatea lunii Septembrie a.c. când vor avea loc o serie de blocaje financiare, este lipsită de protecția providențială ceea ce ne poate dezavantaja mult în primele două luni ale anului!
Analiză a fost făcută în termeni astrologici și se bazează pe calcule matematice, vrem nu vrem să recunoaștem, ea are o influență dincolo de ceilalți factori circumstantiali externi sau factori decizionali din țară noastră dar nu numai!”, a scris astrologul Ioan Burculeț pe blogul personal.