Astrologul Minerva a explicat cum putem folosi energiile Nodurilor Lunare

"Pentru foarte multă lume noţiunea de Noduri Lunare este confuză, deoarece acestea nu sunt planete, dar sunt tratate ca şi cum ar fi. Nodurile au nu doar nume diferite, ci şi sensuri ușor diferite. După un timp însă, acești termeni încep să aibă un sens, dar nu fără practică și analiză temeinică", a declarat astrologul Minerva.

RomaniaTV.net
04 mai 2018, 09:42
Astrologul Minerva a explicat cum putem folosi energiile Nodurilor Lunare

Berbec: Luptă pentru independență și auto-suficiență, încrederea în sine. Dezvoltă sentimentul de ambiție.

Taur: Dezvoltă un latura practică privind sentim entul de proprietate, obiecte materiale și valori. Atenuarea senzaţiei de lăcomie. Deveniţi mai relaxaţi. Puneţi accentul pe propria valoare.

Gemeni: Acumulează cunoștințele folositoare şi nu triviale. Foloseste-vă mintea pentru a regăsi pacea interioară.Evitați flecăreala. Depuneţi eforturi pentru a dobândi înțelepciune.

Citeşte şi Horoscop lunar Minerva. Previziunile pentru fiecare zodie în parte

Rac: Învăţaţi cum să îi hrăniţi pe ceilalţi. Dezvoltarea stăpânirii de sine. Exprimaţi-vă emoțiile sincer față de ceilalți.

Leu: Încercaţi să înţelegeţi dragostea altruistă. Dezvoltaţi-vă aprecierea pentru talent. Aflați cum să vă asumaţi riscuri, fără a vă răni sau a-i răni pe ceilalți.

Fecioară: Stimulaţi productivitatea fără să criticaţi. Fiţi mentori pentru alţii. Dezvoltaţi obiceiuri de viaţă sănătoase.

Balanță: Dezvoltaţi condiții de viață și de muncă armonioase cu alții. Dezvoltaţi arta cooperării, a negocierii şi a iertării.

Citeşte continuarea pe TeoTrandafir.com.