Astrologul MINERVA dezvăluie ce zodii vor avea probleme în 2016

Astrologul Minerva a vorbit in direct la TEO SHOW despre marile provocari pentru fiecare zodie in anul 2016, dar si despre destinul Romaniei in anul alegerilor legislative.

04 ian. 2016, 16:37
Astrologul MINERVA dezvăluie ce zodii vor avea probleme în 2016

„Trebuie sa invatam sa ne descurcam. Marile schimbari se vor produce la varf. Vor fi schimbari in noiembrie la nivel politic. Eu zic ca va fi bine pentru noi”, a spus Minerva.

„Ma ingrijoreaza foarte tare Capricornul. Mercur retrogradeaza anul acesta de 4 ori. De cate ori auzim ca intra in retrogradare nu e bine sa cumparati nimic, sa nu va aruncati inainte.

Ma ingrijoreaza si semnul Racului. Racul este pereche cu Capricornul. Pluton intra foarte organizat in acest an, este conservator, este foarte rigid.”, a mai declarat astrologul la TEO SHOW.

BERBEC

„Berbecul va avea un an bun. A invatat sa isi stavileasca impulsivitatea. Sunt foarte muncitori si vor avea bani pe masura.”

TAUR

„Taurul va fi afectat de retrogradarea lui Mercur. E posibil sa apara o slujba part-time.”

GEMENI

„Gemenii vor straluci la capitolul creativitate si vor fi nevoiti sa isi analizeze bine contractele. Atentie la triunghiurile amoroase pentru Gemenii casatoriti!”

RAC

„Racul va fi foarte afectiv si va trebui sa nu combine cariera cu viata de familie, viata intima. Exista posibilitatea unui nou loc de munca”

LEU

„Leul a inotat de doi ani de zile in ape tulburi, iar acum a ajuns pe linia de plutire. Vor reusi sa isi asigure mai mult stabilitatea la locul de munca”.

„Fecioarele trebuie sa fie atente la modul de interogare al celorlalti. Ei nu doresc decat sa stie ceva mai mult decat celalalt. Ideile lor functioneaza si devin foarte buni strategi si analisti financiari.”

Citeşte mai multe pe revista Teo