Atac al Doiniţei Oancea la adresa „divelor” botoxate şi siliconate. „Nu mai pot cu PLASTICELE astea, jur”

Doiniţa Oancea este una din puţinele persoane publice de la noi care se declară ferm în defavoarea intervenţiilor estice, spunând că va apela la bisturiu după vârsta de 50 de ani. Actriţa de telenovele a luat atitudine public faţă de o "vedetă" care promova serviciile unei clinici de înfrumuseţare pe reţelele de socializare!

14 aug. 2017, 16:33
Atac al Doiniţei Oancea la adresa „divelor” botoxate şi siliconate. „Nu mai pot cu PLASTICELE astea, jur”

Doiniţa nu a vrut să să facă rău cuiva prin criticile pe care le-a adus, ci să tragă un semnal de alarmă asupra fenomenului îngrijorător al intervenţiilor estetice fără un motiv întemeiat. Din acet motiv, a ascuns identitatea persoanei care a postat mesajul original.

„Jeeezzzaass !!! Buze „marcate” de o clinica!!! Buzele se obtin..se capata, se cumpara…se platesc !!! Nu mai pot cu PLASTICELE ASTEA…jur …Ps: si nu, n.am nimic cu fata, fata e superba …. eu vorbesc doar de cum se promoveaza astfel de tehnici …si de „evolutia” noastra … ” a scris Doiniţa Oancea în dreptul mesajului „atacat”.

„N-am absolut nicio interventie estetica, dar glumesc in permanenta cu prietenele mele, ca o sa-mi pun acid hialuronic sa stau asa ca divele, sa am si eu boticul mai mare… Am zis ca o sa-mi pun botox ca sa-mi dispara ridurile de expresie sa fiu un chip impietrit… Am zis ca-mi pun si silicoane, dar, bineinteles, glumesc. Poate o sa o fac la un moment dat, cine stie, dupa 50 de ani. Stii cum e… frumusetea asta exterioara nu te ajuta cu nimic. Trebuie sa ai frumusete in suflet”, declara, în trecut, actriţa de telenovele.

Sursa: cancan.ro