Atac armat în Cincinnati: Un mort şi 14 răniţi

O persoană a fost ucisă, iar 14 au fost rănite şi transportate la spital după ce un bărbat a deschis focul în Clubul Cameo din Cincinnati, Ohio. 

26 mart. 2017, 09:52

Poliţiştii au descris scena atacului ca fiind „haotică” şi „oribilă”. În clubul de noapte de aflau sute de oameni în acea oră când agresorul i-a atacat pe clienţii clubului. Aceştia au începu să fugă care încotro, când s-au auzit împuşcăturile.

Unele dintre victime au suferit răni severe, care le pun viaţa în pericol. O persoană a fost ucisă. Poliţia a găsit martori la atac care colaborează cu poliţiştii dându-le cât mai multe informaţii despre ceea ce s-a petrecut acolo.

Tragedia s-a petrecut imediat după ora 2:00 dimineaţa (ora locală, n.r.), când mulţimi de petrecăreţi începuseră să vină în barul de noapte.

Citeşte şi Atac armat într-un hotel din Las Vegas GALERIE FOTO UPDATE

„Suntem în ce mai gravă şi oribilă situaţie care s-a petrecut în acest club şi care a făcut multe victime”, a declarat poliţistul Paul Neudigate.

Incidentul s-a produs după mai puţin de un an de la altul asemănător, când un bărbat înarmat a ucis 49 de persoane nevinovate, în cel mai mare „masacru” de acest gen din istoria SUA. Omar Mateen, de 29 de ani, a pătruns în Clubul Pules, din Florida şi a început să tragă în mulţime. Ulterior, Statul Islamic a revendicat masacrul de la club.