Atac armat în SUA. Un poliţist a fost ucis şi şase, răniţi, într-un schimb de focuri UPDATE

Tragedia s-a produs în Carolina de Sud, în Florence, unde un individ înarmat a deschis focul şi a ucis un poliţist, apoi a rănit patru. Incidentul s-a produs pe coasta de Est a Statelor Unite, informează, joi, presa americană.

04 oct. 2018, 06:25

UPDATE: Şase poliţişti au fost răniţi într-un schimb de focuri, după ce un agent de poliţie a fost împuşcat şi a murit.

Poliţistul a murit din cauza rănilor grave suferite în urma schimbului de focuri. Suspectul a fost arestat. Patru colegi de-ai poliţistului ucis lui au fost răniţi, între care unii sunt în stare gravă, în acelaşi incident armat, au informat canalele locale de televiziune CNN şi WMBF.

Un comunicat emis de către Biroul Primarului din Florence confirmă că „mai mulţi poliţişti au fost răniţi, unii fiind în stare gravă”, anunţând că „schimbul de focuri a încetat, iar suspectul a fost arestat”, au anunţat autoritîţile locale.

Citeşte şi Americanii alocă 70 de milioane de dolari pentru a face faţă atacurilor armate din şcoli

La rândul său, adjunctul Şerifului comitatului, Glen Kirby, a confirmat pentru WMBF că suspectul s-ar fi predat, după ce a discutat cu un negociator.

Mai mulţi politicieni americani şi inclusiv preşedintele Donald Trump au transmis mesaje de sprijin pentru poliţiştii răniţi, precum şi condoleanţe familiei din care făcea parte poliţistul care a murit în schimbul de focuri.