ATAC ARMAT într-un liceu din SUA. Cel puţin şase răniţi, pistolarul S-A SINUCIS. UPDATE

Un bărbat a deschis focul vineri într-un liceu din apropiere de oraşul american Seattle, rănind cel puţin şase persoane iar apoi punându-şi capăt zilelor cu propria armă, relatează presa americană.

RomaniaTV.net
25 oct. 2014, 20:55
ATAC ARMAT într-un liceu din SUA. Cel puţin şase răniţi, pistolarul S-A SINUCIS. UPDATE

UPDATE: 

Două adolescente de 14 ani se zbăteau între viaţă şi moarte, sâmbătă, în cea de-a doua zi de la producerea unui incident armat într-un liceu din apropiere de Seattle soldat cu doi morţi, între care autorul atacului, şi patru răniţi, au anunţat surse medicale.

Potrivit Seattle Times, care citează surse din cadrul poliţiei, ‘un elev ar fi deschis focul în liceul Marysville-Pilchuck’, iar apoi ‘a decedat în urma unei răni pe care şi-a provocat-o’ cu propria armă. Cotidianul american citează şi ‘informaţii conform cărora ar exista până la şase răniţi’.

În imaginile difuzate în direct de televiziunile americane se poate vedea cum elevii sunt evacuaţi din liceul din Marysville cu mâinile sus, pentru a le arăta poliţiştilor că nu au arme asupra lor.

Citeşte şi ATAC ARMAT la o şcoală din SUA, comis de un elev de 13 ani. Doi copii sunt în stare critică

Autoritatea şcolară din Marysville a precizat într-un comunicat că ‘Liceul Marysville-Pilchuck este în prezent închis din cauza unei situaţii de urgenţă’. ‘Poliţia şi serviciile de urgenţă sunt angrenaţi într-o intervenţie în desfăşurare’, se mai menţionează în comunicat.

Conform mai multor media americane, tirurile de armă au avut loc în cantina liceului.

‘Mâncam (…) Am auzit patru focuri de armă în spatele meu. Apoi am văzut o armă îndreptată către o masă. Am fugit spre ieşire’, a povestit o elevă pentru postul Kiro TV