Atac BARBAR asupra ROMÂNILOR din străinătate. Maşinile unor conaţionali au fost INCENDIATE în ITALIA

Maşinile le-au fost incendiate în miez de noapte. Atacul a avut loc la San Cesareo, iar românii bănuiesc că indivizii care au pus focul sunt italieni.

RomaniaTV.net
17 iun. 2014, 11:37
Atac BARBAR asupra ROMÂNILOR din străinătate. Maşinile unor conaţionali au fost INCENDIATE în ITALIA

Trei maşini ale unor români care muncesc în Italia au fost incendiate în noaptea de duminică spre luni, la San Cesareo.

Maşinile celor trei români au ars în întregime, cu tot ce lăsaseră posesorii lor acolo. Astfel, odată cu vehiculele, cei trei români şi-au văzut mistuite şi acte, mai multe bunuri precum şi echipamentele de muncă, potrivit România TV.

Unul dintre cei trei păgubiţi este din Brăila, iar ceilalţi doi, din Vrancea. Cei trei români sunt plecaţi la muncă în Italia şi stăteau la San Cesareo de trei luni. Vecinii i-au descris ca fiind nişte oameni liniştiţi, care îi văd de treba lor şi care nu au deranjat niciodată pe nimeni. Dealtfel, o vecină a românilor, care locuieşte în acea zonă de aproape 60 de ani, a povestit că niciodată nu s-au petrecut asemenea violenţe acolo.

Românii păgubiţi îi suspectectează pe italieni că ar fi pus totul la cale. Conaţionalii noştri locuiau într-o zonă mai izolată, unde puţinii oameni care o populează se cunosc între ei şi cel sau cei care le-au distrus maşinile ştiau cine sunt proprietarii vehiculelor. Oamenii au încercat în zadar să îşi salveze maşinile, iar Pompierii au ajund la locul incendiului când vehiculele fuseseră mistuite de flăcări.