ATAC cu cuţitul pe o stradă din Rusia. Şapte persoane au fost înjunghiate VIDEO

Şapte persoane au fost înjunghiate pe stradă în Rusia de un bărbat înarmat cu un cuțit. Incidentul s-a petrecut în orașul Surgut. Atacatorul a fost ucis de poliție, scrie Russia Today.

19 aug. 2017, 09:31
ATAC cu cuţitul pe o stradă din Rusia. Şapte persoane au fost înjunghiate VIDEO

UPDATE: Autorităţile au revizuit bilanţul atacului de la Surgut la şapte răniţi, în timp ce atacatorul, care a fost ucis de forţele de ordine, ar fi localnic, relatează Russia Today. Un dosar penal a fost iniţiat pentru “tentativă de crimă”.

Bilanţul anterior era de opt răniţi.

ATAC cu cuţitul pe o stradă din Rusia

Atacul a avut loc în jurul orei locale 11.20, iar autoritățile anunță că nicio victimă nu și-a pierdut viața, fiind însă transportate la spital.

Atacatorul a fost împușcat de un echipaj de poliție care a răspuns la apelul de urgență a martorilor. Anchetatorii încearcă acum să identifice atacatorul și să stabilească motivul care a stat în spatele gestului său.

Pe 19 august 2017, în jurul orei locale 11.20 (9.20 ora României), un bărbat neidentificat, înarmat cu un cuţit, se deplasa pe străzile din centrul oraşului Surgut şi a atacat trecătorii. El a rănit opt persoane. Toate victimele au fost internate cu răni de gravitate diferită„, a anunţat Comisia rusă de Investigaţii.

Imaginile apărute online surprind momentul în care polițiștii se confruntă cu bărbatul înarmat.

Surgut este cel mai mare oraș și capitala provinciei din zona autonomă Khanty-Mansi, situat la est de Munții Ural. Are o populație de peste 360.000 și rămâne un important centru pentru producția de petrol și gaze în Rusia.

Citeşte şi ATAC în Germania: Cel puţin un mort şi un rănit după ce un individ a atacat cu un cuţit oamenii aflaţi într-un magazin