Atac mafiot la Piteşti: a incendiat uşa fostei iubite

Un interlop periculos a dat foc la uşa apartamentului unde locuieşte fosta lui iubită, în toiul nopţii. Bărbatul era supărat că fata a plecat în Anglia, fără să discute cu el. După atac, interlopul şi-a pierdut telefonul pe scări. Aşa au reuşit poliţiştii să-l identifice, iar acum a fost reţinut.

30 ian. 2015, 14:29
Atac mafiot la Piteşti: a incendiat uşa fostei iubite

Interlopului i se spune Bobi Ţiganu’ şi face parte dintr-un clan periculos din Piteşti. Înnebunit că fosta iubită a plecat în Anglia a pus la cale un plan de răzbunare. Luni bune a încercat să o aducă înapoi lângă el, iar refuzul ei l-a făcut să-şi piardă controlul.

Citeşte şi : Şi-a descoperit soţia în pat cu cea mai bună prietenă. A rămas şocat…

Înarmat cu un bidon de benzină, individul s-a dus direct la adresa fetei şi a dat foc la uşa de la intrare în aparlament. În casă, părinţii fetei erau îngroziţi.

„Am fost bun şi sufletist de mic, dar când oamenii încep să-şi bată joc de tine, devii mai al dracu’ decât dracu’!”, a fost ameninţarea pe care a lăsat-o interlopul pe o reţea de socializare înainte de atac.

După atac, agresorul a fugit şi şi-a pierdut telefonul. A fost indiciul care i-a ajutat pe poliţişti să-l prindă repede.