ATAC SÂNGEROS în Oradea. Un bărbat a fost ÎMPUŞCAT, iar o tânără a fost RĂPITĂ şi UCISĂ

Un bărbat de 41 de ani, din Oradea, a suferit miercuri o plagă ușoară în zona gâtului, fiind împușcat de un alt bărbat, iar motivul ar fi gelozia, potrivit primelor informații culese de către anchetatori. O femeie de 24 de ani care era împreună cu bărbatul împuşcat a fost răpită de atacator, iar după câteva ore a fost găsită moartă, pe malul Crişului.

15 mart. 2017, 09:25
ATAC SÂNGEROS în Oradea. Un bărbat a fost ÎMPUŞCAT, iar o tânără a fost RĂPITĂ şi UCISĂ

UPDATE: Conform unor surse neoficiale, tânăra de 24 de ani a fost împușcată în cap și abandonată în mașină, în apropierea Oradea, scrie Bihon.ro. În jurul orei 14.30 cadavrul fetei a fost găsit într-o maşină pe un teren viran în apropierea căii ferate din cartierul Ioşia. Tânără a fost împuşcată mortal în cap.

Managerul Ambulanței Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat, pentru AGERPRES, că un angajat al unei companii locale a anunțat miercuri dimineață, la ora 9,06, la 112 că au fost auzite mai multe împușcături, în urma unei altercații pe o stradă din municipiul Oradea.

„La câteva minute a venit un alt apel, prin care se solicita intervenția pentru un bărbat rănit. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a fost preluat de un echipaj al ambulanței cu medic și transportat la secția de urgențe a Spitalului Județean. Bărbatul avea o plagă prin împușcare, în zona laterală cervicală, stângă. Potrivit medicului care l-a tratat, este o rană superficială, din fericire nu este gravă„, a declarat managerul Ambulanței.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de polițiști și procurori, care instrumentează cazul.

Din primele cercetări de la locul evenimentului a reieșit că tragedia are în centru un triunghi amoros. Victima se afla împreună cu prietena lui, o tânără de 24 de ani, într-un imobil de pe strada Barcăului.

Fostul iubit al femeii a venit de dimineață cu flori și a sunat la poartă. Femeia a ieșit să vadă cine sună, urmată la scurt timp de actualul ei prieten. În acel moment, fostul iubit al femeii a scos pistolul și a tras înspre victimă în jur de cinci focuri, rănindu-l. Apoi, sub amenințarea armei, ar fi răpit-o pe fată. Vecinii afirmă că ar fi forțat-o să intre într-o mașină și a demarat în trombă.

În prezent, la toate ieșirile din municipiu s-au organizat filtre.

Citeşte şi Un pădurar a fost împuşcat de doi braconieri pe care i-a prins în flagrant