Atac şocant pe o stradă din Capitală. O adolescentă a fost bătută şi dezbrăcată de trei fete. Agresorii, în AREST la domiciliu VIDEO

Patru adolescenţi, cu vârste între 15 şi 17 ani, au fost arestaţi la domiciliu după ce au bătut o tânără, în două locuri publice din Bucureşti. Ei sunt acuzaţi de loviri şi alte violenţe, şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a declarat, pentru News.ro, Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, care a precizat că una dintre agresoare va fi supusă unei expertize psihiatrice. O minoră a fost bătută şi obligată să se dezbrace în plină stradă, în Bucureşti. Agresoarele sunt alte 3 fete ajutate de un băiat. Una dintre fete a filmat totul. 

18 nov. 2016, 06:21
Atac şocant pe o stradă din Capitală. O adolescentă a fost bătută şi dezbrăcată de trei fete. Agresorii, în AREST la domiciliu VIDEO

Victima povesteşte că cele trei fete au invitat-o afară, iar ea a acceptat fără să ştie ce o aşteaptă. Când s-au întâlnit acestea au început să o lovească fără niciun motiv. Fetele au fost ajutate şi de un băiat.

Mai mult, pe imagini se observă cum una dintre agresoare spune că nu are ce să i se întâmple pentru că victima nu ar avea cum să o descrie la poliţie.

Agresoarele se amuză copios în timp ce o lovesc şi o dezbracă pe fată.  Mama victimei a făcut deja plângere la poliţie. Băiatul a fost reţinut pentru 30 de zile, iar cele trei fete se află sub arest la domiciliu. Anchetatorii urmează să stabilească ce pedepse legale trebuie să le dea agresorilor pentru faptele lor. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, au existat cinci agresori, cu vârste între 15 şi 17 ani, iar patru dintre au fost plasaţi în arest la domiciliu.

Acuzaţiile sunt de loviri şi alte violenţe, şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal, tulburarea ordinii şi liniştii publice, a precizat Diana Sarca.

Ea a adăugat că una dintre agresoare, în vârstă de 15 ani, urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Citeşte şi Caz şocant la Constanţa: O minoră a fost violată de prietenii iubitului