Atacatorii femeilor bătute din Botoşani au fost ARESTAŢI UPDATE

Poliţiştii din Botoşani i-au prins în noaptea de vineri spre sâmbătă pe cei trei agresori care au bătut şi tâlhărit cinci femei în doar 24 de ore. Doi dintre ei au fost capturați la Suceava, unde au făcut şi a şasea victimă, iar unul la Dorohoi. Anchetatorii spun că tâlharii au acționat în grup. Ei au fost audiaţi toată noaptea.

17 dec. 2016, 06:03
Atacatorii femeilor bătute din Botoşani au fost ARESTAŢI UPDATE

UPDATE: Cei trei tineri care au jefuit şi agresat pe stradă cinci femei din municipiul Botoşani, una dintre victime având 92 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru tâlhărie calificată, a decis Judecătoria Botoşani.

 

Unul dintre atacatori se ascundea într-o casă din Dorohoi. Ceilalţi doi au fost prinşi la Suceava. Nu mai puţin de 80 de poliţişti au fost pe urmele lor.

Cei trei au fugit din Botoşani după ce au bătut cu bestialitate cinci femei. Pe ultima victimă pur şi simplu au desfigurat-o. La Suceava, când au rămas fără bani, au atacat cea de-a şasea victimă, o femeie de 59 de ani. Şi pe ea au lovit-o crunt pentru doar 20 de lei.

Tâlharii atacau femei singure, în zone întunecate sau în scări de bloc. Lăsată inconştientă, una dintre femei a zăcut în stradă, într-un loc întunecat, zeci de minute.

Cei trei atacatori au fost reţinuţi, iar sâmbătă vor fi duşi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi Alertă în Botoşani. Cinci femei au fost bătute şi jefuite în doar 24 de ore