Atacatorul din tramvaiul 41 a fost arestat pentru 29 de zile FOTO VIDEO

Bărbatul care a înţepat mai multe femei în tramvaiul 41 din Capitală a fost identificat şi şi-a recunoscut vina.  Atacatorul, în vârstă de 38 de ani, a spus că a vrut doar să atragă atenţia femeilor care i se păreau foarte frumoase. El a fost arestat pentru 29 de zile, fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri şi riscă o pedeapsă de şapte ani de închisoare.

RomaniaTV.net
12 ian. 2012, 10:47

UPDATE vineri, ora 8.00: Individul care a înţepat mai multe persoane cu un ac de seringă în tramvaiul 41 a ajuns după gratii. Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 6 au admis cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 29 de zile a bărbatului.

UPDATE: Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, se numeşte Cătălin Nistor şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

UPDATE: Cătălin Nistor a fost dus la Parchet. El este acuzat de lovire, violenţe şi ultraj.

UPDATE: Cătălin Nistor este angajat al unei bănci din Bucureşti. Soţia acestuia este avocat, având un cabinet în sectorul 6 al Capitalei, potrivit Adevărul.

UPDATE: Maniacul din tramvaiul 41 a părăsit Secţia 22 de Poliţie din Capitală, unde a fost audiat joi.

UPDATE: Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 a fost înregistrat joi un dosar penal în care se efectuează cercetări în legătură cu incidentul petrecut în tramvaiul 41.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii judiciare.

UPDATE: Suspectul în cazul atacurilor din tramvaiul 41 a recunoscut fapta spunând că a vrut doar să atragă atenţia femeilor.

A fost identificat şi există date despre bărbatul care ar fi comis aceste fapte. Vorbim despre infracţiunea de ultraj împotriva bunelor moravuri unde pedeapsa maximă este de 7 ani de închisoare. Bărbatul a recunoscut că a procedat în acest mod motivând că a vrut să atragă atenţia. Nu este înregistrat cu antecedente penale, are aproape 38 de ani şi este din Bucureşti. Există date care îl indică pe el ca principal suspect în toate cele şase cazuri„, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

De asemenea, Diana Sarca a mai declarat că este foarte posibil să fie vorba de un ac de birou.

Poliţiştii susţin că au mai multe plângeri împotriva acestui personaj. Surse din cadrul Poliţiei susţin că bărbatul este funcţionar într-o bancă din Capitală. Soţia lui este avocat.

Povestea sună în felul următor: o tânără care circula cu tramvaiul 41, în cartierul Drumul Taberei, a fost înţepată în spate cu un ac de o persoană neidentificată, în dimineaţa zilei  de 5 ianuarie. Fata a reuşit să fotografieze bărbatul, după care a depus reclamaţie la polţie. Mai multe femei au spus că au fost agresate de aceeaşi persoană, recunoscându-l din fotografii.

Fata venea dinspre magazinul Billa din Drumul Taberei spre Lujerului şi, la un moment dat, a simţit o înţepătură în spate. În stare de şoc a reuşit să facă poze bărbatului. „Această persoană a urcat în spatele ei, odată cu ea la staţia 41 de la Billa Drumul Taberei. Apoi a simţit o înţepătură tare în piciorul drept. Când s-a uitat în spate, era această persoană. El avea o bască în mână pe care a aruncat-o într-o pungă, apoi se chinuia să arunce ceva ce părea lipit de podul palmei. Prietena mea a coborat la staţie Pod Ciurel de unde am luat-o eu cu maşina. A sunat la 112 şi i s-a zis să facă plângere”, a spus Florin, prietenul fetei.

Mesajul a fost postat pe reţelele de socializare şi pe forumuri, astfel încât bărbatul să poată fi identificat şi pedepsit mai repede.