ATENTAT cu maşină-capcană. Explozia a fost puternică, sunt morţi şi răniţi

Cel puţin patru persoane au murit joi într-un atentat cu maşină-capcană asupra unei secţii de poliţie în sud-estul Iranului, a relatat televiziunea de stat, care a adăugat că multe alte persoane au fost rănite, potrivit Reuters şi AFP.

06 dec. 2018, 08:50
ATENTAT cu maşină-capcană. Explozia a fost puternică, sunt morţi şi răniţi

„Cel puţin patru persoane au căzut martiri, iar multe altele au fost rănite” în acest „atentat terorist” care a avut loc în oraşul Chabahar, a precizat televiziunea de stat.

Deşi detaliile atacului sunt încă neclare, se pare că postul regional al comandamentului poliţiei a fost atacat de un grup de bărbaţi înarmaţi încă neidentificaţi.

„Ei au atacat şi au fost respinşi de forţele de securitate, după care au aruncat în aer o maşină-capcană”, a declarat la televiziunea de stat Rahmdel Bameri, guvernator de Chabahar.

Explozia a fost extrem de puternică. Port la Oceanul Indian la o sută de kilometri vest de frontiera dintre Iran şi Pakistan, Chabahar este situat în provincia Sistan-Baluchistan, unde au loc cu regularitate atentate atribuite unor grupări jihadiste sau separatiste.