Atentat în Fraţa: Ministrul de Interne francez a declarat că victima a fost decapitată în mod abject

Bărbatul găsit mort vineri pe teritoriul unei uzine vizate de un atentat terorist lângă Lyon (zona est-centrală a Franței) a fost 'asasinat și decapitat în mod abject', a afirmat ministrul de interne francez, Bernard Cazeneuve, informează AFP, citată de Agerpres. 

26 iun. 2015, 13:12
Atentat în Fraţa: Ministrul de Interne francez a declarat că victima a fost decapitată în mod abject

‘Victima este în curs de identificare’, a precizat ministrul, sosit la fața locului. ‘Mă gândesc cu emoție la victimele acestor acte și în mod concret la această persoană nevinovată, care a fost asasinată și decapitată în mod abject și la victimele atentatelor din luna ianuarie’, a declarat acesta.

Citeşte şi ATENTAT în Franţa: O persoană a fost DECAPITATĂ. Mai mulţi oameni sunt răniţi. Suspecţii, arestaţi UPDATE

O persoană și-a pierdut viața și alte câteva au fost rănite după ce indivizi necunoscuți au intrat cu o mașină în incinta unei uzine din apropiere de Lyon, detonând recipiente cu gaz, într-un atac asemănător celor întreprinse de militanți islamiști, au indicat surse ale poliției și media franceze, potrivit Agerpres.

Un bărbat a fost arestat la scurt timp, suspectat de a fi autorul sau unul dintre autorii atacului. Acest atentat survine după aproape șase luni de la atentatele soldate cu 17 morți la începutul lunii ianuarie la Paris.