ATENTATE BELGIA. Rănit din Colectiv, internat la Bruxelles: Ne-au mutat la hotel. Aveau nevoie de paturi pentru victime

Un rănit din Colectiv a făcut mărturii cutremurătoare despre exploziile din Bruxelles. Tânărul se afla în spital în Bruxelles când a auzit depre tragediile petrecute şi a văzut valul de răniţi aduşi acolo. El a fost mutat în hotel pentru a elibera saloanele spitalului, informează România TV.

22 mart. 2016, 15:13
ATENTATE BELGIA. Rănit din Colectiv, internat la Bruxelles: Ne-au mutat la hotel. Aveau nevoie de paturi pentru victime

Unul dintre răniţii în incendiul din Clubul Colectiv, internat într-un spital din Bruxelles, a fost mutat la un hotel pentru a elibera saloanele spitalului, având în vedere numărul mare de victime produse în exploziile de la aeroport şi metrou.

VEZI şi Românii din cursa Tarom redirecţionată la Amsterdam au fost ABANDONAŢI pe aeroport

Mi-e frică, sunt oarecum speriat pentru că sunt peste tot. E plină ţara de imigranţi şi niciodată nu ştii de unde poate apărea un alt atentat. M-au trezit şi mi-au zis „haide repede mănâncă, spală-te că o să fii mutat”. A fost atentat la aeroport şi în jumătate de oră am terminat cu bagaje şi cu tot. În timp ce plecam de acolo am trecut pe lângă o parte din paturile puse şi era teroare mare, mulţi răniţi, era groaznic. După părerea mea zic că e o decizie bună că ne-a mutat având în vedere că au nevoie de multe saloane pentru victime în Terapie Intensivă. Ne-au zis că o să trebuiască să aşteptam vreo câteva zile, ne-au dat pastile pentru patru zile şi ne-au zis să sunăm mâine, poimâine să vorbim de recuperarea şi să vedem cum s-a mai stabilizat. Săptămâna asta o să ne întoarcem pentru recuperare acolo, regim ambulatoriu şi ne întoarcem la hotel. Încă nu ştiu în ce zi exact şi nu ştiu exact câţi pacienţi or să mai fie aduşi. Nu ştim dacă o să mai putem fi internaţi în spital. Nu ştim nimic încă. Pacienţii români de aici sunt ok, sunt în siguranţă, nu vă faceţi griji„, a spus tânărul rănit în incendiul din clubul Colectiv.

Citeşte şi ATENTATE BELGIA. Român aflat pe aeroport: Am avut noroc chior că am scăpat, am simţit suflul exploziei

Două explozii puternice s-au produs, marţi dimineaţa, pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Aeroportul a fost evacuat, toate mijloacele de transport în comun de la Bruxelles sunt oprite, iar populaţia a fost îndemnată să rămână acolo unde se află. Potrivit primelor informaţii, exploziile de la aeroport şi metrou au făcut cel puţin 34 de morţi şi peste 80 de răniţi. Televiziunea publică a anunţat că a fost vorba despre un atac sinucigaş.

Citeşte şi ATENTATE BRUXELLES. O româncă, martoră la explozii. „Scenele cu răniţii, unii fără membre, vor fi greu de uitat”