ATENTATE FRANŢA. Cei patru ostatici de la magazinul din Paris, UCIŞI înainte de asaltul poliţiei

Procurorul Parisului, Francois Molinscare, a declarat că "niciun ostatic nu a fost ucis în timpul asaltului" forţelor de ordine, de la magazinul evreiesc, de vineri seara, din Porte de Vincennes, Paris. Cei patru ostatici au fost ucişi înainte de asaltul poliţiei.

10 ian. 2015, 11:25
ATENTATE FRANŢA. Cei patru ostatici de la magazinul din Paris, UCIŞI înainte de asaltul poliţiei

Potrivit Le Monde, cei patru ostatici care si-au pierdut viata in magazinul evreiesc din Porte de Vincennes din Paris au fost ucisi de atacatorul Amedy Coulibaly inainte de asaltul fortelor speciale.

Coulibaly afirmase acest lucru chiar in discutia telefonica pe care a avut cu cei din redactia televiziunii BFM.

Acest lucru a fost confirmat de procurorul Parisului, care a afirmat ca „niciun ostatic nu a fost ucis in timpul asaltului”.

„Tinand cont de starea cadavrelor si de declaratiile facute de Amedy Coulibaly (la BFM TV), niciun ostatic nu a fost ucis in timpul asaltului”, a declarati Francois Molins, potrivit site-ului BFMTV.com.

CITEŞTE ŞI Franţa menţine alerta antiteroristă la cel mai înalt nivel

Amedy Coulibaly a sunat la postul BFMTV in jurul orei locale 15.00, cand tinea ostatici de mai bine de doua ore clientii magazinului Hyper Cacher, si a declarat ca si-a „sincronizat” atacul cu cel al fratilor Cherif si Said Kouachi.

El a mai afirmat ca a decis sa atace magazinul deoarece viza „evrei”.

CITEŞTE ŞI: Dezvăluiri ULUITOARE: Teroristul Amedi Coulibaly s-a întâlnit cu fostul preşedinte Nicolas Sarkozy

După trei zile de groază și alertă maximă în Franța, cei trei teroriști care au făcut un adevărat masacru, au fost împușcați de polițiști. Este vorba despre cei doi frați algerieni care au ucis 12 oameni la redacția publicaţiei Charlie Hebdo, dar și de complicele lor, care a asediat, vineri, un magazin evreiesc. Bilanţul terorii este cutremurător: 20 de morţi şi mai mulţi răniţi.

Francois Hollande a ţinut, vineri seară, un discurs pentru a transmite tuturor francezilor că, în ciuda lichidării teroriştilor care au creat haos în Paris în ultimele zile, ameninţările nu se încheie aici. Preşedintele francez a făcut un apel la toţi cei responsabili, dar şi la cetăţeni, în egală măsură, să rămână vigilenţi pentru a putea contracara eventuale ameninţări ce vor apărea în viitorul apropiat.