ATENŢIE! Ce a păţit o FEMEIE după ce a băut DOAR APA IMBUTELIATĂ zilnic

O femeie din Marea Britanie a avut parte de un şoc în momentul în care a descoperit că se simţea rău din cauza apei îmbuteliate pe care o consuma zilnic. După trei ani de chinuri ea a descoperit, într-un final, motivul pentru care se simţea rău.

16 sept. 2014, 06:49

Ahlem Gamri, o femeie de 37 de ani din Marea Britanie, consuma zilnic cantitatea de apa recomandată de medici, doi litri, însă a preferat să consume mereu doar apă îmbueteliată. De câţiva ani, în ciuda efortului ei de a fi mereu sănătoasă şi plină de energie, tânăra a început să aibă o serie de simptome ciudate, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi APA MINERALĂ poate să agraveze anumite BOLI

Mă simţeam obosită, indiferent de cât de mult dormeam. Chiar dacă am încercat să fac exerciţii fizice, să pot dormi mai bine, totul a fost în zadar. Aveam simptome ciudate care îmi dădeau şi alte avertismente cum ar fi dureri de muşchi, ameţeală, palpitaţii…„, a declarat Gamri.

Citeşte şi De ce ar trebui să bei apă cu lămâie. Beneficii de care nu ştiai

Timp de trei ani de zile,  femeia a consultat mai mulţi endocrinologi, neurologi, gastroenterologi, imunologi si reumatologi, însă toţi i-au oferit soluţii fără rezultat pentru problema ei.

Într-un final, după o altă analiză la un medic specialist, Ahlem a descoperit problema după ce doctorii au avertizat-o că îi lipseşte magneziu din organism, asta din cauza apei din sticlele imbuteliate, o apă săracă în magneziu.

Magneziul este considerat a fi un mineral vital, intervenind in marea majoritate a proceselor biologice din organismul uman, lipsa de magneziu fiind evidentiata prin palpitatii, crampe, spasme, oboseala, tulburari psihice si de somn.