Atenţie, imagini ŞOCANTE! Un tânăr din Ploieşti şi-a filmat iubita în timp ce o torturează

Sâmbătă au apărut pe rețelele de socializare mai multe filmări șocante în care o fată de 17 ani din Ploiești este torturată și umilită de iubitul ei. Imaginile traumatizante au fost filmate chiar de bărbatul-monstru și au stârnit multă revoltă în mediul online. Bărbatul o lovește cu bestialitate pe tânără, în timp ce aceasta îl imploră să se oprească, iar într-una dintre înregistrări, el îi sparge un pahar în cap și apoi amenință că îi taie gâtul.

RomaniaTV.net
01 dec. 2018, 15:31

Timp de mai multe luni, o fată de 17 ani din Ploiești a trăit un coșmar alături de bărbatul care îi era iubit. Agresorul a bătut-o, a torturat-o și a umilit-o. Mai mult, el a filmat scenele violente. Imaginile halucinante au ajuns pe Internet, după ce alte persoane au intrat în posesia lor. „Chiar am rămas fără cuvinte, sper să fii la fel de maltrat bucățică cu bucățică! Distribuiți ca să vadă o țară întreaga și poate ajunge și la autorități ca să ia msuri?????????????” este unul dintre mesajele scrise de un internaut când a postat două dintre clipurile groazei.

Într-una dintre înregistrări, bărbatul se apropie cu un pahar cu picior de victima lui care era ghemuită pe un pat, plină de sânge, cu numeroase lovituri la cap.

„Îl vezi așa cum îl văd eu?”, spune bărbatul în timp ce merge spre copila de 17 ani.

„Gata, te rog eu frumos, gata!”, imploră fata când e lovită cu paharul în cap până când se sparge, iar cioburile o rănesc.

Bărbatul-monstru nu se oprește aici! Își continuă tortura: „S-a spart în capul ei, uită-te, vezi? Și acum o să i-l bag fix în gât”, a mai spus.

Într-un alt clip video, agresorul o filmează pe fată în timp ce aceasta se află în cada din baie şi încearcă să îşi pună capăt zilelor.

„Ai vrut să mă legi f#$%@, să mă ie de lângă ai mei?”, spune bărbatul.

Altă dată, tânăra este filmată în timp ce este obligată de agresor să îi sărute mâinile şi picioarele şi să îi spună ‘şeful meu’.

De frica iubitului, fata nu a depus plângere la Poliţie şi nici nu a povestit drama prin care a trecut, potrivit observator.tv.