Atenţie la hoţii de buzunar! Ce metodă inedită au inventat pentru a fura portofelele VIDEO

Imagini uluitoare surprinse într-un local din Râmnicu Vâlcea. Un hoţ reuşeşte să fure banii unui client printr-o metodă inedită, cu ajutorul gecii. Imaginile de pe camerele de supraveghere au fost postate pe internet, în speranţa că hoţul va fi prins.

10 ian. 2016, 09:48
Atenţie la hoţii de buzunar! Ce metodă inedită au inventat pentru a fura portofelele VIDEO

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se văd clar momentele furtului. Hoţul şi complicele său intră în local şi se aşează aproape de masa victimei. După ce câteva minute analizează locul, bărbatul acţionează.

Se aşază cât mai aproape de geaca clientului aflată pe scaun şi, acoperit de propria haină pusă tot pe scaun, bagă mâna în buzunarele bărbatului. După câteva minute, hoţul reuşeşte să fure banii din portofel pe care îi bagă apoi la el în buzunar.

Păgubitul susţine că hoţii nu au fost prinşi. Revoltat de situaţie, bărbatul a postat un mesaj pe Facebook. „În 2016 vreau să ies în continuare, să beau o cafea, să stau de vorbă, nu să îmi feresc portofelul. Problema sunt infractorii nu neatenţia. Portofelul era în buzunarul de la piept, cu fermoarul închis. Pot să zic că astăzi sunt mult mai dezamagit de poliţie decât de cei doi infractori,” a scris păgubitul pe pagina de socializare.