ATENŢIE! Pe străzi au apărut HOŢI care îşi HIPNOTIZEAZĂ VICTIMELE înainte să le fure: Nu am mai ştiut nimic

O femeie din Germania spune că a fost hipnotizată de două rusoaice în faţa unui supermarket ca apoi să se trezească din transă în propria casă cu toate bijuteriile şi bani furate. Hoaţele au minţit-o că îi vor prezice viitorul ca apoi să o bage într-o transă adâncă. Inedit este faptul că acesta nu este singurul caz, poliţia având plângeri de la numeroase alte victime.

05 mart. 2014, 11:36
ATENŢIE! Pe străzi au apărut HOŢI care îşi HIPNOTIZEAZĂ VICTIMELE înainte să le fure: Nu am mai ştiut nimic

Sarah Alexeyeva, o femeie de 66 de ani din  Elmshorn, Schleswig-Holstein, Germania, spune că a fost prădată de două femei de origine rusă în timp ce se afla în faţa unui supermarket Aldi, potrivit Mirror.

Citeşte şi Un HIPNOTERAPEUT a fost arestat după ce o clientă s-a trezit în timpul TRANSEI. Vezi la ce o OBLIGA bărbatul

Bătrâna a povestit autorităţilor că două persoane, o femeie de 35 de ani, slabă, şi o a doua, în jur de 55 de ani, corpolentă, i-au promis că îi vor ghici viitorul însă au reuşit să o hipnotizeze, trezindu-se ulterior în propria casă, pe un scaun.

Ea ne-a povesit că două persoane au pus-o în transă pentru a o jefui. Din nefericire nu are nicio idee cum au reuşit. Într-o clipă i-au promis că îi ghicesc viitorul ca în alta să se trezească acasă„, a povestit un detectiv.

Citeşte şi Metoda inedită folosită de o femeie pentru a-şi mări SÂNII cu TREI MĂSURI, fără operaţii sau DURERE

Victima a fost lăsată fără bijuterii şi bani, iar hoţii sunt în prezent căutaţi de poliţie dat fiind faptul că există mai multe persoane care au păţit acelaşi lucru.