O maşină a luat foc în mers pe Autostrada Soarelui. Traficul OPRIT, marţi dimineaţă UPDATE

Traficul a fost oprit, marţi dimneaţă, timp de aproximativ 20 de minute, pe Autostrada Soarelui Bucureşti-Constanţa pe sensul de mers către Constanţa din cauza unei maşini care a luat foc în mers. 

03 ian. 2017, 06:38
O maşină a luat foc în mers pe Autostrada Soarelui. Traficul OPRIT, marţi dimineaţă UPDATE

UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 8:50, traficul rutier a fost reluat pe autostrada A2, la kilometrul 121, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, între Drajna şi Feteşti. Circulaţia a fost oprită din cauza unui autoturism care a luat foc (probabil din motive tehnice).

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (8:30), traficul rutier este oprit pe autostrada A2, la kilometrul 121, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, între Drajna şi Feteşti, din cauza unui autoturism care a luat foc (probabil din motive tehnice).

Le recomandăm conducătorilor auto să reducă din timp viteza, iar celor care încheie coloanele de maşini să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Potrivit autorităţilor, nu au fost înregistrate victime, şoferul maşinii reuşind să iasă la timp din autoturism.