Aţi văzut-o pe cea mai „tunată” mămică de pe Instagram, dar staţi să vedeţi ce soră are! Împreună fac furori! GALERIE FOTO

Probabil că deja o ştiţi pe Brittanya Razavi, vedeta Instagram care are doi copii. Este una dintre cele mai admirate bombe sexy de pe Internet, dar staţi să o vedeţi şi pe sora sa, care nu se lasă mai prejos.

24 mai 2017, 07:34

Mămica sexy continuă să îşi publice fotografii din ce în ce mai sexy pe contul său de socializare, iar acestea i-au adus deja milioane de dolari. Nu se ruşinează să îşi arate sânii operaţi şi fundul foarte mărit, ba chiar pare că adoră acest lucru, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi GALERIE FOTO. Alice Peneacă a renunţat la machiaj, dar şi la haine. Soţia lui Bobby Păunescu a pozat nud

Se pare că îndrăzneala vine din familie, căci Brittanya are şi o soră, Tiffany Rose, o blondă cu forme aproape la fel de apetisante. Nu este chiar la fel de curajoasă ca sora ei, ea fiind mai mult pasionată de fitness.

Brittanya McCall Razavi este un model din California şi are 31 de ani. A devenit cunoscută după ce a apărut de câteva ori la TV, apoi şi-a continuat cariera în mediul online, unde este urmărită de milioane de oameni.