Atletico Madrid a învins-o pe Bayern, în Liga Campionilor. Golazzo marcat de Saul

Atletico Madrid a câştigat cu scorul de 1-0 meciul tur cu Bayern Munchen, din semifinalele Ligii Campionilor. Unicul gol al partidei a fost marcat de Saul, în minutul 11.

27 apr. 2016, 13:36

ATLETICO MADRID a păstrat şi de această dată intactă poarta proprie, trupa lui Diego „Cholo” Simeone ajungând la 14 meciuri fără gol primit în ultimele 16 meciuri jucate acasă, în Liga Campionilor. Atletico a câştigat cu 1-0 prima manşă din semifinala cu Bayern, jucată miercuri seara, pe Vicente Calderon.

Click aici pentru a vedea Atletico Madrid – Bayern Munchen

Min. 10 Fază senzaţională creată de Saul, care driblează mai mulâi jucători ai lui Bayern şi îl învinge pe Neuer, cu un şut la colţul lung. Înainte de a intra în poartă, mingea a lovit bara. 1-0 pentru Atletico.

Meci al contrastelor pe Vicente Calderon, unde una dintre cele mai bune apărării ale Europei trebuie să facă faţă uneia dintre cele mai puternice ofensive. 17 meciuri a câştigat Atletico anul acesta pe teren propriu, pierzând doar două, în timp ce Bayern a pierdut doar două dintre partidele jucate în deplasare, câştigând în schimb de 16 ori.

Atletico, echipa probabilă:

Bayern, echipa probabilă: