Atrage NOROCUL şi BANII în 2018! Fă asta de ANUL NOU şi tot anul va fi plin de succese şi bucurii

2018 din punct de vedere astrologic și numerologic este per total un an bun, indiferent de zodia în care te-ai născut sau cifra destinului, dar specialiștii în numerologie recomandă ca astăzi, 1 ianuarie 2018, de anul nou să respectăm anumite ritualuri pentru a atrage norocul de partea noastră.

01 ian. 2018, 13:10
Atrage NOROCUL şi BANII în 2018! Fă asta de ANUL NOU şi tot anul va fi plin de succese şi bucurii

Indiferent cât de mult sau nu crezi în ceea ce spun astrologii sau numerologii cu siguranță ai și tu anumite superstiții sau cel puțin ai auzit de ele.Dacă vrei ca banii să nu îți lipsească din buzunar în 2018 atunci este musai ca astăzi să nu cheltuiești bani. Stiu că este puțin cam greu de respectat, dar evită pe cât poți de mult să îi dai pe „neprevăzute”.

De asemenea în pe 1 ianuarie 2018 nu trebuie să ai niciun portofel gol și musai să ai și bani în buzunar. Nu lăsa ca prima zi din an să te prindă cu buzunarele sau portofelele goale.

Tot astăzi, 1 ianuarie 2018, nu este bine să arunci gunoiul. Se spune că dacă faci asta îți arunci norocul, scrie teotrandafir.com

O tradiție mai puțin știută este că astăzi trebuie să porți în pantofi bani, dar ai grijă că trebuie o bancnotă a cărei valoare începe cu cifra 5. De exemplu: 5 lei, 50 lei, 500 lei sau 5 euro. Nu contează moneda sau valoarea ci important este să fie cifra 5 la început.