Au apărut primele imagini cu fratele Biancăi Drăguşanu când este călcat în picioare de poliţişti VIDEO

Fratele Biancăi Drăguşanu şi amicul său au fost opriţi în trafic de către oamenii legii care i-au confundat cu nişte infractori şi au început să îi lovească cu pumnii şi picioarele.

RomaniaTV.net
12 ian. 2018, 07:52
Au apărut primele imagini cu fratele Biancăi Drăguşanu când este călcat în picioare de poliţişti VIDEO

Doi tineri au fost bătuţi măr de doi poliţişti după ce au fost opriţi în trafic. Victimele au ajuns in spital cu răni grave. Poliţiştii au spus că cei doi au fost duşi la sediul Poliţiei Rutiere, însă fără să-i lovească nimeni. Imaginile surprinse de o cameră video îi contrazic şi arată o realitate dură a unui sistem bolnav. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara au decis, în decembrie, reţinerea a trei poliţişti şi a unui jandarm, pentru 24 de ore, după ce aceştia au bătut doi tineri pe care îi confundaseră cu infractori. Tinerii au ajuns în stare gravă la spital. Cei patru oameni ai legii sunt acuzaţi de vătămare corporală, purtare abuzivă cu consecinţe grave şi punere în primejdie a vieţii.

Potrivit conducerilor IPJ Timiş şi Grupării Mobile de Jandarmi, în seara zilei de 22 noiembrie, un echipaj de jandarmi şi mai mulţi poliţişti au organizat un filtru la ieşirea din localitatea Urseni. Oamenii legii aveau infomaţia că un bărbat suspectat de săvârşirea mai multor jafuri în ultimele luni se îndreaptă spre Timişoara. Ei au oprit un autoturism ce semăna cu cel al suspectului, i-au scos din autoturism pe ocupanţii maşinii şi i-au bătut, potrivit declaraţiilor victimelor.

Cei doi tineri bătuţi au ajuns în stare gravă la spital. Amândoi au fost operaţi, unuia i-a fost scoasă splina, iar celălalt s-a ales cu splina ruptă şi mai multe coaste fisurate.

Suspectul căutat de poliţişti a fost prins câteva ore mai târziu la Salonta, în judeţul Bihor. Pe numele lui fusese emis un mandat de arestare în lipsă pentru constituire de grup infracţional organizat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.