Ăsta da noroc! Doi pescari au scăpat cu viaţă după ce au stat 8 zile în mijlocul rechinilor

Doi bărbaţi s-au ales cu arsuri grave, cu febră şi tremurături după ce ambarcaţiunea în care se aflau a eşuat şi s-a răsturnat, ei rămânând opt zile pe "burta" bărcii, între rechini, în Caraibe.

16 sept. 2013, 17:58
Ăsta da noroc! Doi pescari au scăpat cu viaţă după ce au stat 8 zile în mijlocul rechinilor

Cei doi pescari plecaseră după peşte când mica lor barcă a eşuat şi s-a răsturnat, iar ei au reuşit să ajungă pe burta ambarcaţiunii, unde au stat timp de opt zile, înconjuraţi de o mulţime de rechini.

Cei doi bărbaţi nu aveau nici provizii de apă, nici de hrană. În plus, erau expuşi soarelui puternic, care le-a provocat arsuri severe. Din cauza deshidratării, ei s-au văzut nevoiţi să bea apă de mare, ceea ce le-a provocat rău la stomac şi i-a adus în pragul agoniei.

Din fericire, cei doi au fost descoperiţi întâmplător de o navă care trece prin apropiere şi care a alertat paza de coastă americană. Când aceasta a venit, i-a găsit zăcând pe barca întoarsă cu susu-n jos, în Bahamas, aproape fără cunoştinţă, scrie Daily Mirror.

În schimb, bucuria lor că au fost, în sfârşit, descoperiţi, a fost enormă şi le-au dat lacrimile. Au fost transportaţi la spital imediat, cu elicopterul. Medicii au spus că au fost descoperiţi exact la timp, deoarece nu ar mai fi avut mult de trăit.