Au fost finalizate lucrările de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată din Eforie Nord

Lucrările de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată din Eforie Nord au fost finalizate, iar de joi dimineaţă a fost redeschis traficul pe DJ 383 Eforie Nord -Techirghiol, anunţă Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

01 nov. 2018, 09:20
Au fost finalizate lucrările de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată din Eforie Nord

Într-un comunicat de presă transmis, joi, de CFR SA, au fost finalizate lucrările de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată din Eforie Nord, situată la intersecţia străzii 23 August cu linia CF Constanţa – Mangalia, iar începând de joi dimineaţă traficul rutier a fost redeschis pe DJ 383 Eforie Nord – Techirghiol.

„Lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 238+190 au fost executate în perioada 20 octombrie – 1 noiembrie 2018 şi au constat în montarea de dale elastice, turnarea unui covor asfaltic, montarea de parapeţi metalici de protecţie şi înlocuirea materialelor de cale şine/traverse din zona pasajului”, se arată în comunicat.

Sursa citată a menţionat că lucrările de întreţinere executate de CFR SA la trecerile la nivel au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie atât pentru traficul rutier, cât şi pentru traficul feroviar.

În perioada lucrărilor de reparaţii, circulaţia rutieră a fost închisă pe DJ 383, la trecerea la nivel între Eforie Nord şi Techirghiol, traficul fiind deviat pe DN 38, prin Negru Vodă.